thermostat

De One Smart Control app

Alles in één

Wie wil er goochelen met 10 verschillende apps om de verlichting, verwarming, garagepoort- of zonneblinden te sturen? In de ONE Smart Control app werden alle functies geïntegreerd tot één geheel. Bovendien kan je de verschillende functies oneindig met elkaar combineren in verschillende sferen en activiteiten. Bij voorbeeld een ‘party’ modus, een TV-kijken modus, een sfeer voor een romantische date …

Snel en makkelijk

Het navigeren van de app gaat intuïtief en snel. In een paar seconden heeft u de gewenste functie gevonden. Met de sliders komt u gemakkelijk bij het thuisscherm, door uw scherm in portret te draaien kom je op de energie-overzichten waardoor je door middel van de slider kan navigeren.

Gebruiksvriendelijk

Dit lijkt misschien ingewikkeld, maar onze software ontwikkelaars bewaken steeds de gebruiksvriendelijkheid van de app. In enkele klikken zijn al deze acties door de gebruiker zelf in te stellen. Eenvoudig, intuïtief en snel.

Automatische updates

Onze ontwikkelaars zijn dagelijks aan het werk om de app te optimaliseren, finetunen en uit te breiden. Dit gebeurt achter de schermen en je merkt hier als gebruiker niets van. Je zal wel telkens er een nieuwe versie is een pop-up ontvangen in je app, waarop je dan de toestemming geeft om de nieuwe versie te installeren. Indien er grote aanpassingen gebeurd zijn of er interessante nieuwe functies zijn, krijg je hiervan een overzicht via mail. Zo kan je op elk ogenblik optimaal gebruik maken van de nieuwigheden.

iPhone, iPod touch, iPad & Android

Je zoon gebruikt zijn iPod, je vrouw is verknocht aan haar Samsung Galaxy, jijzelf bent meer fan van je iPhone. Alle toestellen kunnen probleemloos naast elkaar gebruikt worden om je woning met ONE Smart Control te besturen. Gebruik de app op iPhone, iPod touch en iPad, maar ook op al uw Android apparaten.

Gratis app

Alle ONE Smart Control software producten zijn gratis. Bij ons betaalt u alleen voor de hardware. En het beste is: uw ONE Smart Control Smart Home wordt alleen maar beter door de voortdurende gratis updates!

Download en test de gratis app

Overtuig jezelf en probeer eerst de testmodus van de app uit. Je kan het gebruik van de app bekijken en ervaren in een virtuele testomgeving.

Ieder zijn rol

Je kinderen mogen je zorgvuldig ingestelde acties en sferen niet zomaar aanpassen of verwijderen. In je systeem zal een administrator worden aangeduid. Dit is nodig om de veiligheid van je systeem te bewaken. De administrator zal aan verschillende gebruikers bepaalde rollen kunnen toewijzen. Kinderen krijgen dan bijvoorbeeld enkel rechten om lichten en blinden in ruimten te sturen, maar niet om de scenario’s te wijzigen.

timeline

De tijdlijn geeft je een overzicht van de verschillende acties die gebeurd zijn in je woning. Wil je weten wie de verlichting liet branden of wie de rolluiken naar beneden liet? Dankzij de timeline heeft je systeem geen geheimen.

MAAK VAN UW TABLET EEN BEDIENING

Of de iPad nu thuis aan de muur is gemonteerd of u hem bij u heeft onderweg: de iPad – is in combinatie met de ONE Smart Control app – ideaal geschikt als bedieningsterminal voor uw woning. In combinatie met een muurbeugel voor uw iPad kunt u het toestel eenvoudig bevestigen aan de muur en weer gemakkelijk verwijderen.