Slim en gemakkelijk tegelijk

Je installeert ONE Smart Control op je huidige elektriciteitsnet. Je hebt daarvoor geen nieuwe kabels of zekeringenkasten nodig. Dat maakt het domoticasysteem geschikt voor elke woning: nieuwbouw, gerenoveerd of bestaande woning. Hoe het systeem werkt? Simpel: je sluit de kleine blokjes aan op de schakelaar die je wilt integreren.

Mobiel te bedienen, waar je ook bent

Je bedient het ONE Smart Control domotica systeem waar je ook bent via je iPhone, iPod, iPad of Android smartphone of tablet. Op het werk even checken of de lichten wel uitgeschakeld zijn? De zonnewering naar beneden laten op een onverwacht warme en heldere dag? Het energieverbruik controleren terwijl je een weekendje weg bent? Jij vraagt, ONE Smart Control voert uit.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen elektronicaspecialist te zijn om het ONE Smart Control systeem te programmeren. Doe het zelf en ontdek hoe eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk onze software wel is. Voor je het weet, praten al je toestellen met elkaar. Ben je niet tevreden? In enkele klikken pas je de programmatie zelf aan, zonder tussenkomst van je installateur.

Geschikt voor nieuwbouw & verbouwing

Je installeert ONE Smart Control op je bestaande of nieuwe, klassieke 230V electriciteitsnet. Je hebt daarvoor geen nieuwe kabels of zekeringkast nodig. Dat maakt dit domotica systeem geschikt voor elke woning: nieuwbouw, gerenoveerde of bestaande woning.

Het systeem gebruiken is kinderspel en de installatie is zo gebeurd

Heldere weergave van je verbruik

Dankzij het handige overzicht van je energieverbruik op je app weet je op elk moment waar de energie naartoe gaat en hoeveel. Je kunt de toestellen meteen uitschakelen als dat nodig is.

Knoppen blijven knoppen

Je drukknoppen verliezen hun oorspronkelijke functie niet. Als je de kamer binnenkomt, kun je het licht nog altijd met één tikje inschakelen.

Jij weet hoe je installatie in elkaar zit. Maar ook anderen moeten deze kunnen bedienen. Voor de babysit, poetsvrouw en de kinderen blijven de knoppen gewoon te bedienen zoals bij een klassieke installatie. Bovendien ben je vrij om zelf het design van je knoppen te kiezen.

Flexibel en uitbreidbaar domoticasyteem

Of het nu om een appartement, loft, woning of villa gaat. Je kan je systeem laten groeien, precies zoals je wil. Deze flexibiliteit stelt je in staat op jouw tempo uit te breiden met verdere functies of er nieuwe ruimtes aan toevoegen.

Wil je vandaag alleen de woonkamer of de traphal slim maken? Of alleen de stopcontacten voor de echte energieverslindende toestellen? Prima. En bouw je later een poolhouse, neem je een extra kamer in gebruik of wens je later ook de verlichting in je tuin te automatiseren? Jij beslist! En als je verhuist, neem je de componenten gewoon mee.

ONE Smart Control blijft dagelijks innoveren en bouwen aan nieuwe functionaliteiten.

Een compacte en propere elektriciteitskast

De integratie van een domotica systeem in een woning staat vaak synoniem met een enorme elektriciteitskast boordevol kabels. ONE Smart Control werd zo ontworpen dat het slechts een minimum aan extra ruimte nodig heeft ten opzichte van een klassieke installatie. Bovendien werden alle elementen in de kast zo doordacht en werd er ook gezorgd voor een uitgepuurd design zodat alles mooi overzichtelijk blijft.

Helder budget

Onze adviseur bezorgt je na een verkennend gesprek een gedetailleerd en overzichtelijk budget aangepast aan je wensen. Zo weet je vanaf de start hoeveel je zal spenderen aan je installatie. Hierbij zijn geen verborgen kosten. De app downloaden is gratis en de installatiekosten bespreek je met je installateur. In vergelijking met andere domotica systemen is de installatie van ONE Smart Control zeer voordelig.

Evolutie en innovatie

Onze ontwikkelaars zijn dagelijks aan het werk om de producten en de software te optimaliseren, finetunen en uit te breiden. Dit gebeurt achter de schermen en je merkt hier als gebruiker niets van. Je zal wel telkens er een nieuwe versie is een pop-up ontvangen in je app, waarop je dan de toestemming geeft om de nieuwe versie te installeren. Indien er grote aanpassingen gebeurd zijn, of er interessante nieuwe functies zijn, krijg je hiervan een overzicht via mail. Zo kan je op elk ogenblik optimaal gebruik maken van de nieuwigheden.