Haal de zon in huis (of hou ze buiten)

Hou je woning koel in de zomer en bespaar energie in de winter! Maar hoe krijg je het meeste uit je automatische zonwering of verduistering? Met ONE Smart Control kan je je zonnewering of rolluiken individueel of in groep sturen. Je kan ze afstemmen op de stand van de zon of zelfs je verlichting aanpassen aan de intensiteit van de lichtinval.

Bediening op afstand – via tablet of smartphone

Nét als je op kantoor aankomt, barst een hevige hagelbui los. Of de hemel breekt open en een krachtige zomerzon dreigt je woonkamer om te toveren in een heuse sauna. Geen probleem: met je smartphone laat je de rolluiken vanop afstand naar beneden.

Gebruik de energie van zonlicht

Op een stralende dag schijnt niet er alleen helder licht in je woonkamer – je kunt ook de verwarming een graadje lager schakelen. Of je laat die beslissing aan ONE Smart Control over. Dankzij een slimme comfort sensor gaan je rolluiken open en dicht zodat het aangenaam vertoeven blijft in deze kamer, en de verwarming volgt.

Op jouw ritme

Wil je alle rolluiken tegelijk omlaag doen als je gaat slapen? Of een afzonderlijke verduistering bedienen terwijl je aan je bureau werkt? Dat kan. Je programmeert de verduistering zo dat alles precies werkt zoals jij dat het gemakkelijkst vindt.

Zon, wind, regen?

De weersvoorspellingen zijn niet altijd accuraat. Toch wens je je huis te beschermen tegen hitte, wind en regenschade. ONE Smart Control zend je een waarschuwing indien er een storm dreigt te passeren over je woning. Je kan op dat moment de nodige acties ondernemen.

Je kan je rolluiken in enkele clicks afstemmen op het ritme van de zon

Bedienen met knoppen

Niets zo heerlijk als genieten van de zonsopgang. Maar zodra die felle stralen op je computerscherm schijnen, laat je de rolluiken liever een stukje naar beneden. Met ONE Smart Control domotica stuur je je zonwering, jaloezieën, luifels of rolluiken met één druk op de knop.

 Alles in 1 functie

In slechts enkele minuten programmeer zo’n functie op je app. Met de ‘slapen’ functie schakel je bijvoorbeeld niet alleen het licht in het gehele huis uit. Je kan naast vele andere functies ook je luifels laten intrekken voor bescherming tegen tegen weer en wind. Één druk op de knop is genoeg.