Referenties

Heijmans

Land van Dico te Uden

In samenwerking met ONE Smart Control voorziet Heijmans alle SlimWonen en OnbezorgdWonen woningen van functionaliteiten op gebied van veiligheid, comfort en levensloop bestendigheid dat bijdraagt aan het opleveren van een gezondere woning. Het Land van Dico te Uden (fase 1) is met 21 woningen een combinatie van beide concepten dat medio 2020 opgeleverd zal worden.

Vorm Bouw

State Amsterdam

In het Amstelkwartier in Amsterdam bouwt Vorm het project State, 43 luxe appartementen en penthouses standaard voorzien van de dS | ONE smart home oplossing met individuele maatwerk uitbreidingen voor de kopers. Geplande oplevering Q1 2020.

Volker Wessels

Verbuntterrein te Tilburg

Voor het MorgenWonen concept van Volker Wessels maken zij gebruik van de oplossing van ONE Smart Control, 
dit ten behoeve van de energie monitoring met integraal een dashboard voor aansturen van beheer en onderhoud van de woningen. Eén van de reeds vele opgeleverde projecten, als voorbeeld te Tilburg op het Verbuntterrein 69 woningen.

Orelia

Woonzorgcentrum Keiheuvel Balen

Keiheuvel werd uitgerust met de modernste technologieën die het personeel in staat stellen om de bewoners de beste zorgen toe te dienen: zowel de lichtsturing, de zonnewering, het oproepsysteem, als de toegangscontrole werden uitgevoerd met de oplossingen van ONE Smart Control.

Op die manier kunnen de bewoners van de 60 kamers en 35 serviceflats zorgeloos geniet van hun oude dag.

Livingstone

Individuele villa bouw

Villabouwer Livingstone biedt in zijn individuele bouw trajecten kopers de mogelijkheid om om naast de standaard ‘domotica-ready’ installatie deze direct te voorzien van diverse functionaliteiten. Dit o.a. in samenwerking met ONE Smart Control. Zo kunnen de kopers niet alleen voor de oplevering voor functionaliteiten kiezen, maar zijn ze ook in staat dit eenvoudig uit te breiden op een later tijdstip.

The box system

Diverse innovatieve concepten

Het concept van THE BOX SYSTEM biedt zijn kopers de gelegenheid een leefruimte te creëren welke volledig naar wens aanpasbaar is. Dat alles voor semi-permanente plaatsing. ONE Smart Control zorgt voor een intelligente elektrotechnische installatie welke de koper vele mogelijkheden biedt.
Na een eerste modelwoning te Made creëren we nu samen diverse projecten waaronder een woon- zorgcentrum en de herinrichting van de jachthaven te Drimmelen met diverse kantoren, supermarkt en recreatie woningen.