Op elk moment de juiste temperatuur

Geef elke kamer zijn eigen temperatuur, stel gedetailleerde programma’s in voor weekdagen en weekends, … Of bedien je thermostaat vanop afstand en bespaar energie met ONE klimaatregeling.

 Eindelijk een eenvoudige oplossing

Eindelijk een eenvoudige oplossing voor klimaatsturing. ONE Smart Control voert alle opdrachten in uw slimme woning uit.  Je zonwering, verwarming en ventilatie werken naadloos samen. Zonder ingewikkelde programmatie- of installatie.

verhoog je comfort en laat je energiefactuur dalen

Alle aanpassingen aan je systeem doe je zelf op je smartphone, zonder tussenkomst van een installateur!

 Bestuur je klimaat vanop afstand

Regel je temperaturen, verwarmingstijden en meer, waar je je ook bevindt. Ben je onverwacht net iets vroeger terug van vakantie? Zet je verwarming dan aan met je smartphone voor je in de wagen stapt. Dan is het heerlijk warm, als je thuis komt.

 Comfortsensor

Wil je steeds een aangenaam gevoel in de kamer? De comfortsensor van ONE Smart Control  is multifunctioneel. Hij stuurt de verwarming en de ventilatie aan. Hij doet het licht aan als je binnenkomt en bewaakt de ruimte als je afwezig bent.

 Elke ruimte anders verwarmen

Wil je het ’s morgens liever warm hebben in de badkamer en woonkamer? En mag de verwarming uit in de slaapkamer? Dan programmeer je dat heel eenvoudig via je app. Individuele ruimteregeling maakt immers individuele temperaturen in elke ruimte mogelijk.

 Gebruik het zonlicht en bespaar energie

In een ruimte met grote ramen en veel daglicht zorgt de zon vaak voor genoeg warmte. Eén druk op de schakelaar en de rolluiken of gordijnen schuiven helemaal weg. Zo geniet je maximaal van de heerlijke stralingswarmte van de zon. Indien je gebruik maakt van een comfortsensor gaat dit zelfs volledig automatisch.

 En in het weekend?

Je dagritme wijkt af in het weekend? Ook hier speelt ONE Smart Control handig op in. Je instellingen kan je anders programmeren voor week- of weekenddagen. Zo is het bijvoorbeeld ook in het weekend lekker warm in de badkamer indien je een uurtje later opstaat.

 zorgeloze vakantie!

Een weekje op vakantie? Zet je woning volledig op eco-stand. Je verwarming staat op een laag pitje en je gebruikt enkel de hoogst noodzakelijke energie.

 Op het ritme van jouw dag

Je weekdagen volgen steeds een vast stramien? Je staat op om 6.30u, neemt een douche, ontbijt,  gaat werken en komt weer thuis om 18 uur. Je verwarming mag dit ritme volgen? Verspil geen energie en stel dit ritme éénmalig in? Je verhoogd je comfort en laat je energiefactuur dalen.

 Bespaar op je energiefactuur

Door niet constant je woning overal te verwarmen ga je zeker energie besparen. Je verwarming staat enkel op waar het nodig is. Het inzicht in je energieverbruik maakt het ook makkelijk om in te grijpen en te begrijpen waar je energie naartoe gaat.