Een systeem vol mogelijkheden

Al je schakelaars en stopcontacten kunnen plots veel meer: muziek afspelen, lichten in- en uitschakelen, lichtsferen creëren, verwarming aanzetten, … Een waaier aan mogelijkheden, maar jij kiest enkel wat voor jouw woning past. En of dat nu een nieuwbouw of een bestaande woning is, dat maakt voor ONE Smart Control niets uit!

Overtuigd van de kracht van ONE Smart Control?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

FUNCTIES VAN HET ONE DOMOTICA SYSTEEM

Domotica systemen bieden heel wat mogelijkheden en toepassingen en dat is ook bij ONE Smart Control zeker het geval. De mogelijkheden en functies zorgen niet alleen voor meer wooncomfort maar verhogen ook de beveiliging in en rond de woning. Bovendien voel je het ook in je portemonnee: ONE Smart Control toont je immers het energieverbruik van alle toestellen die aangesloten zijn op het systeem. Zo ga je moeiteloos én zelfs vanop afstand energie besparen!

LICHT

Tover je huis om in een gezellig nest.

Schakel je lichten aan en uit met je smartphone of met een drukknop.  Dim en stel timers in, programmeer sfeerverlichting voor elk moment van de dag, … Met ONE Smart Control verandert licht in sfeer en gezelligheid.  En bovendien zorgt onze dimmertechnologie voor energiebesparing.

ONE lichtsturing

KLIMAAT

Comfortabel en energiebesparend leven gaan nu samen.

Comfortabel en energiebesparend leven gaan nu samen. Geef elke kamer zijn eigen temperatuur, stel gedetailleerde programma’s in voor weekdagen en weekends, … Of bedien je thermostaat vanop afstand en bespaar energie.

ONE klimaatregeling

   BEVEILIGING & TOEGANG

Veiligheid en gemakkelijk. Schakel het alarmsysteem in met één druk op de knop, en laat bij afwezigheid lichten aan- en uitschakelen om inbrekers te misleiden.

ONE beveiliging & toegangscontrole

 Verduistering

Privacy en comfort. Bedien rolluiken en zonnetenten vanop je tablet, of met een handige drukknop in je leefruimte. Creëer in huis precies de sfeer die je leuk vindt. Bescherm je woning automatiosch tegen de zon wanneer je niet thuis bent.

ONE verduistering

 Muziek

One… daar zit muziek in. Luister naar muziek in elke kamer van het huis. Word wakker met je favoriete nummer. Met één knop bedien je de hele muziekbibliotheek!

ONE Muziek functies

 Energiebesparing

Bespaar energie met één druk op de knop. Controleer je verbruik vanop afstand en schakel energievreters uit. Hou op elk ogenblik perfect zicht op je energiefactuur.

ONE energiebesparing