Een veilige thuis

Check je ook altijd even of de deur wel goed in het slot ligt als je thuis vertrekt? Dat is logisch: we laten ons huis niet graag onbeheerd achter. Met het ONE Smart Control domoticasysteem hoeft dat ook niet. 

 Alles in één

Een druk op de slimme knop naast je voordeur regelt alles als jij het huis verlaat. Je lichten gaan uit, je thermostaat gaat wat lager, je rolluiken gaan omlaag en het alarmsysteem gaat aan. Zo vertrek je met een gerust hart.

 Veilig op reis

Geef de indruk dat je huis bewoond is als je twee weken geniet van zon en strand. Met ONE Smart Control laat je de rolluiken elke avond vanzelf omlaag gaan, en schakel je de lichten automatisch aan en uit. Net alsof je er zelf bent.

 Het strijkijzer vergeten?

Wanneer reed je voor het laatst ongerust naar huis, omdat je dacht dat het strijkijzer nog aanstond? Onnodig: met je smartphone schakel je die toestellen van om het even waar uit of je kijkt wat er nog aan staat.

 Paniekknop

Een paniekknop slaat alarm op alle mogelijke manieren: lichten aan, sirene aan, rolluiken omhoog, familie gewaarschuwd, … Je maakt van eender welke schakelaar zo’n paniekknop.

je huis is in goede handen

 Wie staat er aan je deur?

Als een bezoeker aanbelt en je bent niet thuis, krijg je een boodschap op je smartphone en bepaal je zelf je reactie. Een eerste mogelijkheid is dat je niet reageert. Of je geeft de bezoeker de mogelijkheid om een boodschap in te spreken. Tot slot kan je je parlofoon laten doorschakelen naar je telefoon. Je staat je bezoeker te woord alsof je thuis bent en opent eventueel de deur op afstand.

 Een code voor je poetsvrouw

Je geeft niet graag de sleutel van je huis aan iedereen? Geef dan alleen een code aan je bezoeker en stel een tijdsslot in wanneer deze persoon de woning mag betreden. Ontvang een bericht wanneer deze code geactiveerd werd. Zo weet je altijd wie aanwezig is en hoe lang deze persoon in de woning bleef.

 Digitale babysit

Je kinderen komen elke dag thuis van school… maar jij bent nog op je werk? Stel via je smartphone in dat je een berichtje ontvangt bij de thuiskomst van je kinderen. Zo kan je zorgeloos nog een uurtje verder werken.