Slim en eenvoudig tegelijk

ONE Smart Control wordt op de bestaande elektriciteitsinstallatie aangesloten. Nieuwe kabels zijn niet nodig. Dat maakt ONE Smart Control geschikt voor elke woning: zowel nieuwbouw, renovatie als een bestaand gebouw dat een update nodig heeft. 

ONE Smart Control is geschikt voor elke woning.

Gebruiksvriendelijk

De installateur programmeert de basisinstellingen van ONE Smart Control. Als bewoner stel je daarna zelf je voorkeuren en scènes in. In enkele klikken pas je de programmatie zelf aan, zonder tussenkomt van de installateur.

Mobiel bedienen, waar je ook bent

Je bedient ONE Smart Control via de app op je smartphone/tablet, het touchscreen of de drukknoppen in de woning. Zo schakel je bijvoorbeeld via je smartphone tegelijkertijd alle toestellen & verlichting uit wannneer je thuis vertrekt. Of zie je vanop afstand wie er voor de deur staat en laat je de koerier een pakketje in de inkomhal leggen.

De installatie is zo gebeurd, je stelt zelf je voorkeuren in.

Helder dashboard met energieverbruik

Dankzij ONE Smart Control krijg je een goed inzicht in je energieverbruik en de energieproductie van je zonnepanelen.

Knoppen blijven knoppen

De schakelaars in je woning verliezen hun oorspronkelijke functie niet. Als je de kamer binnenkomt, kan je het licht nog altijd met druk op de knop inschakelen. De babysit of de poetsvrouw blijven de verlichting, de rolluiken, zonwering… gewoon bedienen zoals vroeger. Je kiest trouwens zelf het design van je schakelmateriaal.

Flexibel en uitbreidbaar

Je breidt de installatie eenvoudig uit door er extra functies of nieuwe ruimtes aan toevoegen. Op jouw tempo. En als je verhuist, neem je de ONE Smart Control componenten gewoon mee.

We zetten voortdurend in op de innovatie en verdere uitbouw van ONE Smart Control

Een compacte elektriciteitskast

ONE Smart Control neemt slechts een minimum aan extra ruimte in naast de klassieke installatie. Een uitgepuurd design zorgt er trouwens voor dat de elektriciteitskast mooi overzichtelijk blijft.

Evolutie en innovatie

Onze ontwikkelaars optimaliseren onze producten en de software voortdurend. Regelmatig worden nieuwe innovaties toegevoegd. Bij elke nieuwe softewareversie ontvang je een pop-up in de app, jij bepaalt wanneer de update gedownload wordt.