Laat je huis baden in licht

Het juiste licht in huis is cruciaal voor de sfeer. ONE Smart Control is slim genoeg om lichtpunten te combineren. Met één drukknop of één beweging op je smartphone verander je straks de hele sfeer van je woonkamer. Maar er is meer dan alleen maar sfeer… Ontdek de mogelijkheden!

Dim alle soorten licht

Welke lichten kan je dimmen? Klassieke peertjes, led verlichting, halogeen lampen, … Het maakt niet uit. ONE Smart Control kan bijna elk lichtpunt dimmen en je kamer een unieke sfeer geven. Heerlijk als je tv kijkt, of wilt genieten van een ontspannend bad.

 Kies je eigen sfeer

Je lichten dimmen, lichtscènes instellen en zo veel meer. Met ONE Smart Control zijn er oneindig veel mogelijkheden om de perfecte sfeer in je huis te creëren. Tijdens het avondeten wens je andere verlichting dan wanneer je in de sofa een boek leest of visite verwacht. Bedien al die combinaties met één drukknop.

 De laatste doet het licht uit

De laatste verlaat het huis en trekt de deur achter zich dicht. Hij drukt ‘afwezig’ op de app en alle onnodige lichten worden uitgeschakeld. Dit bespaart je een rondje door je woning elke keer je deze verlaat, maar zorgt ook voor een daling van je energierekening.

 Automatisch licht met perfecte timing

De zon gaat onder en vooraleer het volledig duister is gaan je lichten zachtjes branden. Zalig indien je al languit in je zetel ligt. Je hoeft niet op te staan. Je stelt je verlichting in zoals je wenst via de timers op de ONE Smart Control app. Je kan bovendien ook tegelijkertijd je gordijnen of rolluiken automatisch laten sluiten. Handig toch?

 Licht in de duisternis

Breng een bewegingsmelder aan in je toilet. Het licht gaat vanzelf aan en gaat vanzelf weer uit wanneer je de ruimte verlaat. Handig ook in de berging, maar ook aan je voordeur of garage. Zo bespaar je ook weer energie omdat de lichten niet blijven branden.

  Gebruik het zonlicht

In een ruimte met grote ramen zorgt het daglicht vaak voor voldoende licht. De ONE Smart Control sensor meet dan voldoende lichtinval en dooft het kunstlicht. Jij bespaart zonder er bij na te moeten denken.

 Dim je lichten en bespaar energie

Wist je dat je 10 procent energie kan besparen door je lichten 10 procent te dimmen met ONE Smart Control? Je bespaart energie zonder dat je merkt dat je lichten minder hard branden.  Bovendien gaan de lampen hierdoor veel minder vaak stuk.

 Licht besturen via de app

Bij het ontwikkelen van onze app hechten wij grote waarde aan gebruiksgemak. Lichtsferen en timers kan u als gebruiker zelf, zonder hulp van een installateur, met de ONE Smart Control app snel en eenvoudig instellen en opslaan.

 Kleur in je interieur

Hou je van kleur? Blauw licht voor een feestje? Een warm gele gloed voor een winteravond? Creëer altijd de juiste stemming. Dat kan bijvoorbeeld met de Hue-lampen van Philips: stel voor elke lamp een kleur in, of werk met scenario’s. Je bedient ze zonder extra afstandsbediening, gewoon via je ONE Smart Control App op je smartphone.

 Licht besturen via knoppen

De knoppen aan je muur blijven ook klassieke bedieningen. Is het voor jou of je bezoekers handiger met een klassieke toets? Met ONE Smart Control kan je de volledige lichtsturing en de activering van je lichtscènes ook uitvoeren via de knoppen aan de muur.  Vertrouwd en handig.

Het systeem gebruiken is kinderspel en de installatie is zo gebeurd

 Ook je bezoekers kunnen lichten bedienen

Jij weet hoe je installatie in elkaar zit. Maar ook anderen moeten deze kunnen bedienen. Voor de babysit, poetsvrouw en de kinderen blijven de knoppen gewoon te bedienen zoals bij een klassieke installatie.

 Het design van je lichtknoppen

Het leuke aan ONE Smart Control is dat je qua design vrij bent om met eender welke fabrikant van klassiek schakelmateriaal te werken. Jij kiest vrij, naar jouw smaak en budget.

 Laat je lichten niet onnodig branden

Lichten blijven branden in de badkamer, de kinderkamers en de gang? Druk op 1 knop en schakel alle lichten uit. Je kan ook steeds het energieverbruik per ruimte bekijken en ingrijpen waar nodig.

 Geen paniek!

Je hoort ’s nachts verdachte geluiden in je tuin? Druk op de paniektoets en schakel alle lichten aan in-of rondom je woning. Gegarandeerd zet je ongewenste bezoeker het op een lopen!

 Druk 1,2,3 maal

Creëer een sfeer met gedimde lichten om te dineren. Een tweede sfeer met veel licht boven je kookeiland om te koken, een sfeer met de leeslamp op volle kracht om te lezen. Roep deze sferen op met je smartphone, tablet, … of gewoon met je schakelaar of drukknop. Bijvoorbeeld: 1x drukken is dineren, 2 x drukken is koken, 3 x drukken is lezen.

 Verlicht ook je tuin!

Eigenlijk werkt het op precies dezelfde manier als binnenshuis. Je kan de gevel- en tuinverlichting programmeren om op te springen op een bepaald tijdstip, kan ook hier weer sferen gaan programmeren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Een verlichte tuin en gevel houden eveneens dieven op afstand, ook wanneer je op vakantie bent. Handig. Zo lijkt het alsof er steeds iemand thuis is.