Het digitale brein voor elk modern vastgoed project

Energiezuinig, comfortabel en veilig wonen

Of je nu een appartementencomplex, een kantoorgebouw, een commercieel pand, een nieuwe buurt of een hotel ontwikkelt… Welk project je ook realiseert, ONE Smart Control brengt eenvoudig en snel de diverse technieken samen en vormt zo het brein van de hele technische installatie.

De voordelen van ONE Smart Control ten opzichte van klassieke oplossingen voor woningautomatisering zijn helder.
Je vastgoed is energie-efficiënt, uiterst comfortabel om in te leven en toekomstbestendig.

Dankzij de unieke eigenschappen van ONE Smart Control, is slim en veilig wonen nu binnen het bereik van iedereen. Bovendien kan de bewoner snel en eenvoudig zijn systeem beheren en aanpassen zonder tussenkomst van een technicus.

Zo maak je echt het verschil voor de bewoners én de technicus. Tevens creëer je tastbaar meer waarde voor je vastgoedproject.

Welkom in onze demowoning

 

Interesse in onze oplossing?

Kom na afspraak lang isn onze demowoning en zie alle producten functionneren in een echte woonomgeving.

IMG_20200209_140522

Maak en afspraak via een contactformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk met de beschikbare data

 

Eenvoudig en snel te integreren in elk project

ONE Smart Control wordt eenvoudig en snel aan de klassieke elektrische installatie toegevoegd. Hak- of breekwerk is niet nodig, extra bekabeling evenmin.

Dankzij de unieke powerline technologie maakt dS | ONE informatiesnelwegen van de klassieke stroomkabels. Omdat we de conventionele elektrische installatie gebruiken en daaraan een minimum aan gemakkelijk te plaatsen hardware toevoegen, is de infrastructuur bedrijfszeker en betrouwbaar.

De meeste modules van ONE Smart Control worden direct op de 230V-bekabeling aangesloten. Via het vertrouwde powerline netwerkprotocol wisselen ze veilig en snel data uit, ook op lange afstand.

De communicatie via bekabeling heeft geen last van interferentie of moeilijke verbindingen door muren heen en is dus robuuster dan enkel draadloze technologie. Bovendien is ze goedkoper dan pakweg oplossingen die een aparte sterbekabeling vereisen, maar even betrouwbaar.