Eenvoudig te bedienen

Met ONE Smart Control gaan energiemonitoring, sturing van technieken en veiligheids- en comfortfuncties naadloos in elkaar over. Via onze handige app of touchscreen hebben de gebruikers vlot toegang tot alle functies die ze nodig hebben.

ONE Smart Control app

Via één centrale app op de smartphone of tablet kunnen de bewoners alle functies en gekoppelde technieken in de woning centraal bedienen. De ONE Smart Control app is uiterst gebruiksvriendelijk, intuïtief én snel.

Configureer de installatie

De installateur configureert de basis van de instal- latie. Daarna kunnen de bewoners via de app zelf voorkeuren instellen of aanpassingen doen, zonder tussenkomst van de installateur.

Stuur je woning

Via de gebruikersvriendelijke app regel je de verlichting, de verwarming, de zonwering, de geluidsinstallatie, … Je kunt ook vlot de status van het huis wijzigen: bijvoorbeeld of je thuis bent of afwezig, wakker bent of slaapt.

Weet wie voor de deur staat

De bewoners zien op hun smartphone wie er voor de deur staat, en kunnen met hun bezoekers praten en hen binnenlaten. Niemand thuis? Dan kan je de poetshulp of een koerier ook vanop afstand binnenlaten.

Volg je energieverbruik en -productie

Met de app krijg je als bewoner in een oogopslag inzicht in het energieverbruik van de verwarming, warmtepomp, ventilatie… Je kunt er ook de energie- productie van de zonnepanelen mee opvolgen. Heeft de verwarming onderhoud nodig? Of verbruikt de ventilatie plots meer energie dan voorheen? Ook dat kom je te weten via de app.

De gratis app is beschikbaar voor iOS en Android

Aanraakscherm

Met het Touch aanraakscherm heb je één centrale bediening voor alle functies en gekoppelde technieken in de woning.

Je communiceert met je bezoeker en opent de deur; je kunt er het energieverbruik in de woning en de energieproductie van de zonnepanelen mee opvolgen, enz. De geïntegreerde thermostaat maakt een extra thermostaat in de kamer overbodig.

Comfortsensor

Wil je steeds een aangenaam gevoel in de kamer?
De comfortsensor is multifunctioneel. Hij stuurt de verwarming en de ventilatie aan. Hij doet het licht aan als je binnenkomt en bewaakt de ruimte als je afwezig bent.

Deur videofoon

Met de ONE Door deurbel kan je vlot communiceren met je bezoekers. De camera en de oriëntatie- verlichting zorgen voor een perfect dag- en nachtzicht. De videofoon maakt ook een foto en filmpje van wie aanbelt. Zo blijft geen enkele bezoeker ongezien.

De videofoon maakt ook altijd een foto en filmpje van wie aanbelt. Bovendien weet de videofoon dankzij
de gezichtsherkenning voor wie de deur ontgrendeld mag worden.

Minimalistisch design, tijdloos vormgegeven past in elk interieur