Comfortabel & veilig wonen

Door ONE Smart Control aan een klassieke elektrische installatie toe te voegen, is plots zoveel meer mogelijk: met ONE Smart Control worden je vastgoedprojecten niet alleen energiezuiniger, maar zorg je ook voor optimaal wooncomfort en extra veiligheid. De gebruikers kunnen bovendien naar wens modules toevoegen en alle functies inrichten precies zoals zij dit willen. Zo sluit hun woning naadloos aan bij hun levensstijl.

Het juiste licht

Met ONE Smart Control kan je de verlichting (inclusief leds) uitstekend dimmen of lichtsferen instellen. Favoriete lichtsferen worden als scènes bewaard. Je kunt ze opnieuw oproepen met de drukknop op de muur of via de app op de smartphone of tablet.

Efficiënt verwarmen

Met de klimaatsturing stem je de vloerverwarming af op het gebruik van de verschillende ruimten in de woning. Zo wordt de badkamer bijvoorbeeld enkel
’s ochtends en ’s avonds verwarmd en de woonkamer de hele dag. De bewoners kiezen zelf hoe ze de zoneverwarming instellen via de app op hun smartphone of tablet, of via de thermostaat.

Veilig (t)huis

ONE Smart Control let voortdurend op alle parameters die belangrijk zijn voor de veiligheid in huis en grijpt onmiddellijk in wanneer dat nodig is. Is er iets dat je verontrust, dan volstaat één druk op de paniekknop om bijvoorbeeld alle verlichting aan te schakelen. ONE Smart Control monitort bovendien de kwaliteit van de elektriciteit om brand te voorkomen.

Geen ongewenst bezoek

De toegang tot de woning is even veilig als eenvoudig. Zo kan de bewoner via de smartphone, of een badge de deur ontgrendelen. Je kunt bijvoorbeeld ook het licht laten aangaan wanneer je de woning binnenkomt na zonsondergang. En met de ‘afwezig’-drukknop laat je het huis weten dat je de woning verlaat en kan je de ‘thuissimulatie’ activeren.

Op het ritme van de dag en de seizoenen

Via de app kan je ook de verduistering van de woning eenvoudig aansturen. Of het nu gaat om elektrische gordijnen, rolluiken, jaloezieën of markiezen. Het is eveneens mogelijk om de verduistering te combineren met lichtscenario’s of deze af te stemmen op de zonnestand of informatie uit een weerstation.

Vastgoedprojecten worden niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler en veiliger.