thermostat

De One Smart Control app

Zien wie er voor de deur staat

Je ziet op je smartphone wie er voor de deur staat. Je praat met de bezoeker en je laat hem/haar binnen. Met de app kan je ook vanop afstand de deur openen voor de poetsvrouw of een koerier.

Energieverbruik en -productie opvolgen

De ONE Smart Control app geeft je inzicht in het energieverbruik van de verwarming, warmtepomp, ventilatie … De app laat ook toe om de energieproductie van de zonnepanelen op te volgen. Heeft de verwarming onderhoud nodig? Of verbruikt de verwarming plots meer energie dan voorheen? Ook dat zie je in de app.

De ONE Smart Control app is erg gebruiksvriendelijk, intuïtief én snel. Ze integreert de bediening van verlichting, verwarming, garagepoort, zonwering… in de woning tot één centrale bediening. Want zeg nu zelf, wie goochelt graag met 10 verschillende apps om al die technieken aan te sturen?

Naast het bedienen van de woning, heeft de ONE Smart Control app nog tal van mogelijkheden:

de status van de woning checken

Dankzij de app is meteen duidelijk waar de verlichting brandt, hoeveel energie verbruikt en/of geproduceerd wordt … Met de app wordt het huis ook in de gewenste stand gezet: bv. afwezig, thuis, gaan slapen.

Download en test de gratis app

Onze ontwikkelaars optimaliseren de app voortdurend. Bij een nieuwe versie ontvang je een pop-up in de app. Na jouw toestemming wordt de nieuwe versie geïnstalleerd. Bij grote aanpassingen of interessante nieuwe functies, ontvang je een overzicht via e-mail. Zo maak je op elk ogenblik optimaal gebruik van de nieuwigheden.

 

De ONE Smart Control app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De installatie configureren

De installateur configureert de basis van de ONE Smart Control installatie. Daarna stel je via de app zelf voorkeuren in of doe je aanpassingen, zonder dat daarvoor de tussenkomst van een installateur nodig is.