ONE domotica installeren? Geen breekwerk vereist!

Be smart, spread the word.

ONE domotica kan je zelf installeren zonder te moeten breken !Naast de kostprijs van domotica zijn de breekwerken allicht één van de grootste redenen om geen domotica te installeren. Bij nieuwbouw is dit geen probleem maar bij bestaande woningen en renovatiewoningen betekent dit toch al gauw een aardige meerkost…


Traditionele domoticasystemen vereisen immers heel wat kap- en breekwerk voor de kabels en voeding. ONE Smart Control elimineert dat probleem door slimme blokjes achter schakelaars en stopcontacten te plaatsen.

Domotica installeren zonder te breken? Perfect mogelijk!

ONE domotica elimineert heel wat nadelen van traditionele domoticasystemen. Zo wordt je bij tradtionele domotica eigenlijk gedwongen om je hele huis te laten automatiseren. Wanneer je het systeem bijvoorbeeld na een jaar zou willen uitbreiden, zou je opnieuw moeten breken wat opnieuw een meerkost betekent. Niet zo met ONE Smart Control.

ONE domotica lusterklem - domotica installeren zonder brekenDe slimme blokjes – die uitgerust zijn met microchips die zo communiceren met je smartphone of tablet – kunnen makkelijk tussen het lichtnet en iedere schakelaar of ieder stopcontact geplaatst worden.  Op die manier behoeden we je niet enkel voor de meerkost van al het breekwerk maar bieden we je ook de mogelijkheid om jouw domoticasysteem geleidelijk aan uit te breiden.

Bepaal zelf de prijs van je domotica installatie

En dat biedt je meteen ook de mogelijkheden om de prijs van domotica  te spreiden. Zo kan je dit jaar de woonkamer en keuken van domotica voorzien, volgend jaar de badkamer en slaapkamers en het jaar erop de garage en de bureau.

Ben je ten slotte ook nog wat handig? Dan bespaar je ook nog eens op de installatiekosten zelf. Dankzij de slimme blokjes is het ONE domoticasysteem relatief makkelijk te installeren waardoor er geen installateur aan te pas hoeft te komen. Alle installatiehandleidingen voor het ONE domoticasysteem vind je bovendien op onze site.

Installeren, programmeren en genieten!

Bert De Haes

Bert De Haes stond als zaakvoerder mee aan de wieg van het ONE domoticasysteem. Domotica is dan ook niet louter een product voor Bert maar een echte passie.

Volgens Bert moet domotica toepasbaar zijn in iedere woning en makkelijk te gebruiken zijn door iedereen. Hij zal dan ook wekelijks het laatste nieuws rond ONE brengen maar ook nuttige tips en info over domotica in het algemeen.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ 

Comments are closed.