Domotica die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd, zonder kap- en breekwerk? Die u eenvoudig bedient, met een drukknop of smartphone? En waarmee u uw energieverbruik in toom houdt? Dat is wat One Smart Control op de markt brengt. Tijdens Batibouw ziet u de innovatieve toe­pas­singen aan het werk.

Ontmoet One op Batibouw 2014 - stand 9210, hal 9

Domotica zonder kap- en breekwerk

Wie domotica zegt, denkt: complex en voor nieuwbouw. Dat is niet langer zo met One Smart Control. Bert De Haes, Chief Operating Officer : “Ons domoticasysteem moet je niet inbedden in de bekabeling van je woning, maar gewoon aansluiten op je licht­netwerk. Een primeur in de domoticawereld. De kleine bouw­steentjes doen denken aan legoblokjes, en installeer je gemakkelijk zelf. Bijvoorbeeld achter schakelaars, licht­armaturen en stopcontacten. Van kap- en breek­werk is dus geen sprake. En verhuis je? Dan neem je je domoticasysteem gewoon mee.”

Gemakkelijke instelling en bediening

Muziek afspelen, de verwarming regelen, lichtsfeer creëren? Het kan meteen na de aansluiting van je One Smart Control-systeem. “Je hebt geen specialist nodig die eindeloos programmeert. Gewoon de bouwsteentjes vast­schroeven, de instelling regelen via onze smartphone-app en … klaar is Kees. De bediening is al even eenvoudig. Met drukknoppen in je woning óf met de app. Je huis besturen vanuit het buitenland is dus niet langer een illusie.”

Meer comfort, minder energie

Met de huisautomatisering van One Smart Control verhoog je je comfort, en verlaag je je energiefactuur. “Het systeem meet de energie die door de bouwsteentjes loopt, en informeert je erover. Zo weet je welk toestel wat verbruikt, en grijp je in waar nodig. Met de slimme domotica creëer je ook een optimaal klimaat, met een minimum aan energie. En ben je niet thuis? Dan laat je bijvoorbeeld automatisch het licht en de verwarming uitschakelen.”

Over One Smart Control

One Smart Control is een Belgische onderneming die elektriciteit in gebouwen slimmer maakt – zowel in de woon- als in de werkomgeving. Het ontwikkelingsteam onder leiding van Bert De Haes en David Thielman telt automatiseringsspecialisten uit binnen- en buitenland. One Smart Control heeft zijn thuis in Antwerpen en distribueert producten in Europa. Met als doel: op een eenvoudige manier het comfort vergroten.

One Smart Control op Batibouw

Van 20 februari tot 2 maart vindt u One Smart Control op Batibouw. Aan stand 9210 in hal 9 ziet u het innovatieve domoticasysteem aan het werk.

Graag meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Standaard contactformulier NL