Domoticasystemen die je zélf kunt afstellen? Het bestaat!

Be smart, spread the word.

Doe het zelf domotica - gebruiksvriendelijk domoticasysteem dat je zelf kan instellenDe installatie en  het afstellen van domotica is ingewikkeld en tijdrovend, zeg je? Dat het ook anders kan, bewijst ONE Smart Control. ONE Smart Control pas je immers in een handomdraai aan je persoonlijke behoeften en gewoontes aan.

Hoe ONE dat klaarspeelt? Door gebruiksgemak voorop te plaatsen!

Domotica zelf aanpassen

Wie een domoticasysteem tot in de puntjes wil afstellen moet beschikken over een gezonde dosis zelfkennis. Doe even de test. Kun jij, voor je eigen woonsituatie, antwoorden op deze vragen: in welke kamer van de woning zit ik het vaakst? hoe lang zit ik daar? hoe laat moeten de rolluiken ’s ochtends open? wanneer moeten ze dicht? en wat tijdens het weekend?

Nee? Niet verwonderlijk. Je hebt er wellicht nog nooit bij stilgestaan. Toch is het noodzakelijk voor een goed functionerend domotica-systeem. In het begin zul je het systeem tientallen keren moeten aanpassen. En net daar wringt bij klassieke domotica-producenten vaak het schoentje. Je moet al een ingenieur zijn om de aanpassingen zelf te kunnen doorvoeren …

Geen specialist nodig

Wie een domoticasysteem van ONE Smart Control kiest, kan het systeem gelukkig wél volledig zelfstandig instellen. Er hoeft niet telkens een vakman aan te pas komen! En dat is handig. Zéker in het begin, als je nog aan het zoeken bent naar de ideale afstelling. Het is toch te gek om voor de minste verandering een specialist in te schakelen? Die kost handenvol geld en kan bovendien niet steeds onmiddellijk ter plaatse komen. Dat leidt op de duur tot frustratie. En terecht! Je gaat toch ook niet met je wagen naar de garage om de stand van de zetel aan te passen? Dat doe je zelf!

Domotica-systemen: doe-het-zelf

Bij ONE Smart Control dóe je het ook zelf! Je krijgt toegang tot alle parameters van het domoticasysteem zodat je alles persoonlijk kunt afstellen, net zoals jij dat wil. Kom je er na enkele weken achter dat je domotica-systeem nog wat fine-tuning nodig heeft? Geen probleem. Je verandert zelf de instellingen op de ONE Smart Control app op je smartphone of tablet en je systeem past zich aan jouw behoeften aan.

Experimenteer er dus gerust op los tot het helemaal perfect zit!

david Thielman