EEN VEILIGER HUIS MET ONE SMART CONTROL

Be smart, spread the word.

De maanden november tot februari tonen jaar na jaar een piek in de inbraakcijfers. Tijdens de donkere maanden loopt je woning traditiegetrouw dan ook het meeste risico op inbraken. Een inbraak zelf duurt niet meer dan een paar minuten. Het gevoel dat je eraan overhoudt, schud je helaas niet zo snel van je af.

Je kunt de beveiliging van je huis moeiteloos optimaliseren. Zo ga je gerust van huis, ook als het donker is.

ONE SMART CONTROL HELPT BEVEILIGEN

Huisautomatisering is een zinvol hulpmiddel om de beveiliging van je woning te optimaliseren. Zo kan de ONE Smart Control app je helpen:

Geef de indruk dat je huis bewoond is. Laat de rolluiken automatisch op en neer of laat de lichten aan- en uitschakelen. Met ONE Smart Control gebeurt dat automatisch. Uiteraard kan je ze ook op elk moment met je smartphone bedienen.
• Staat er iemand voor de deur? Je krijgt een boodschap op je smartphone en je kiest zelf of en hoe je reageert. Is het een bekend iemand? Dan kun je haar/hem vanop afstand binnenlaten.
• De paniekknop laat je toe om meteen te reageren als er iets niet pluis is. Met een druk op de knop gaan de lichten en sirene aan, de rolluiken omhoog, wordt je familie gewaarschuwd… Inbrekers houden er niet van.

MAAK HET INBREKERS MOEILIJK
Kleine dingen kunnen helpen om inbrekers af te schrikken. Het kost je niet eens zoveel moeite.
• Berg ladders of (klein) gereedschap op achter slot en grendel.
• Ook je tuinmeubelen laat je best binnen overwinteren. Door een stoel op de tuintafel te zetten, bereikt een inbreker gemakkelijk de eerste verdieping.
• Sluit alle ramen, ook die op kiepstand.
• Ook dieven volgen de social media. Meldt daarom niet op bv. Facebook of Twitter dat je voor langere tijd van huis bent.