Modulaire domotica die met je gezin en je huis meegroeit

Be smart, spread the word.

ONE domotica installatieplan - ontdek het modulaire domoticasysteemHet tempo van het hedendaagse leven ligt tegenwoordig zo hoog dat moduleerbaarheid een sterke troef geworden is. De mogelijkheid om snel en zonder al te ingrijpende aanpassingen een bepaalde situatie te veranderen, is vandaag de dag dan ook zeer krachtig.

We zien dit ondermeer bij meubels of bij auto’s die het mogelijk maken snel de binnenruimte anders in te richten. Maar ook met domotica is dit mogelijk!

Domotica die inspeelt op de behoeften van je gezin

Onze huizen moeten steeds meer ‘aankunnen’. Onze levens veranderen zo snel en daarmee dus ook onze behoeftes. Je krijgt kinderen dus je hebt kinderkamers nodig. Je wordt zelfstandige dus je hebt een eigen bureau nodig. Je wilt uiteraard ook het beste voor je gezin dus je besteedt meer aandacht aan de beveiliging van je huis. Je wilt wat meer efficiëntie en comfort in huis en besluit daarom om verschillende dingen te automatiseren …

Allemaal situaties die vroeg of laat voorkomen in ieders leven. Onze woning moet daarom regelmatig aangepast en opnieuw ingericht worden. Het domoticasysteem van ONE Smart Control speelt daar perfect op in dankzij zijn moduleerbaarheid.

ONE domotica – het intuïtieve plug & play systeem

In tegenstelling tot de meeste andere domoticasystemen is ONE Smart Control makkelijk te installeren en makkelijk uit te breiden. Zo kan je starten met de integratie van domotica in de woonkamer. Komen er kids bij? Dan kan je het domoticasysteem uitbreiden naar de kinderkamers. En misschien wordt het na een tijd ook wel handig om bepaalde zaken in je bureau of de rest van je huis te automatiseren? Allemaal perfect mogelijk met ONE en dat op het tempo of het moment dat jij wilt.

Het systeem is dus perfect modulair en vraagt geen nieuwe bekabeling (ONE maakt gebruik van de bestaande elektriciteitkabels).  Je hoeft dan ook niet bij elke uitbreiding de muren open te breken om nieuwe kabels te leggen. Afhankelijk van de behoeftes van jouw gezin en het budget dat je voorhanden hebt, kan je het systeem dus makkelijk uitbreiden om aan alle wensen te voldoen. En dat op elk moment!

Neem vrijblijvend contact met ons op om de prijs van jouw domoticasysteem te bespreken en de diverse mogelijkheden voor jouw woning & gezin te overlopen.

david Thielman