Investeren in domotica is een investering die loont

Be smart, spread the word.

Domotica via smartphone & iphone - toepassingen domoticaDomotica biedt je heel wat voordelen en dat op diverse vlakken. Zo bespaar je niet alleen op energie – wat op zich de prijs van domotica al verantwoord – maar verhoog je ook het wooncomfort evenals het gebruiksgemak in je woning.

Domotica doet meer dan alleen maar energie besparen

Met ONE kan je altijd en overal je huidige energieverbruik volgen. Per stroomkring, per kamer en zelfs per toestel. Zo zie je meteen welke toestellen hoeveel energie verbruiken. Bovendien kan je ook terug gaan in de tijd en de verbruikshistoriek  van je toestellen bekijken. Zo kan je dus de grootste energievreters opsporen en uiteraard ingrijpen om zo energie te besparen.

ONE biedt je ook de mogelijkheid je verbruik vanop afstand te volgen via je smartphone. Zie je bijvoorbeeld dat de lichten in de badkamer nog branden? Dan kan je ze meteen uitschakelen via je smartphone. En dit geldt ook voor je verwarming, alle verlichting en zelfs voor elektrische toestellen…

Het is nog handiger indien je op voorhand de scenario’s programmeert. Bijvoorbeeld: bij vertrek uit mijn woning wens ik de verwarming 5 graden lager te zetten, alle lichten moeten uit en het strijkijzer moet uitgeschakeld worden…. Zodoende kan je zorgeloos de woning verlaten.

Meer wooncomfort en makkelijk in te stellen via smartphone of tablet!

Je verhoogt ook sterk je wooncomfort. Aangezien je via je smartphone of tablet alle aangesloten toestellen kan programmeren, kan je heel wat automatiseren in je woning. Je verwarming springt een half uurtje voor je opstaat op, de radio begint automatisch te spelen …

Handig aan het ONE domoticasysteem is ook dat je zelf je programmatie kan doen op je smartphone, zo eenvoudig, zonder dat er een installateur aan te pas moet komen!

Wens je de eenvoud van ONE Smart Control zelf al eens te ervaren? Download onze gratis app voor iPhone in de AppStore en ontdek het design en gebruiksgemak van ONE Smart Control.

Wil je meer uitleg of wens je een bezoek van één van onze adviseurs? Aarzel niet en contacteer ons.

De prijs van ONE domotica

Ten slotte bepaal je bij ONE zelf de prijs van je domoticasysteem. ONE domotica is namelijk modulair wat het mogelijk maakt domotica per kamer te installeren. In tegenstelling tot andere systemen hoef je dus niet meteen je hele huis te automatiseren waardoor je de kosten en dus de investering kan spreiden. Daarnaast bepaal je ook zelf welke modules en componenten je wilt gebruiken zodat je dus zelf invloed hebt op de totaalprijs.

Een bijkomend voordeel van ons domoticasysteem is dat je ook op de installatiekosten kan besparen. Traditionele systemen vereisen het leggen van nieuwe kabels waardoor er bij bestaande woningen ook heel wat extra kosten zijn voor het openbreken en terug dichtwerken van de muren. ONE maakt echter gebruik van de bestaande kabels wat opnieuw een besparing oplevert.

Wens je meer info rond de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

david Thielman