Comfort op afstand dankzij de ONE domotica app

Be smart, spread the word.

 huis bedienen vanop afstand - one domotica app iphone & ipadJe bent met vakantie in het warme zuiden en hebt je huis achtergelaten met de verwarming op de minimumstand.  Bij het inpakken voor de terugreis huiver je bij de gedachte dat het straks ijskoud zal zijn thuis en er geen warm water is voor een verkwikkende douche na de vlucht.  Zo opgelost!

Je neemt je smartphone of tablet en zet de verwarming vanop afstand op comfort stand.  Je opent ook alvast alle rolluiken om maximaal de zonnewarmte te benutten bij het opwarmen van je huis.  In 10 seconden gebeurd met ONE Smart Control!

Ik ga op reis en neem mee… Mijn ONE domotica app!

Al het bedieningscomfort dat je thuis hebt met de domotica app van ONE Smart Control neem je mee op reis.  Het is voldoende om één keer je app thuis gebruikt te hebben om deze functie automatisch te activeren.  Geen extra hardware nodig, geen geknutsel met je internetmodem (poorten openzetten, weet u wel…), en ook geen serviceabonnement.

ONE Smart Control kan je van overal ter wereld bedienen waar je internet hebt op je telefoon.  Via Wifi of 4G, 3G en EDGE netwerken.  Functioneel is er geen verschil.

Thuis of in het buitenland? Domotica maakt je het leven makkelijker!

Je bespaart dus energie en wint aan comfort.  Uiteraard werkt de functie net zo goed wanneer je ze dagelijks activeert bij het verlaten van je kantoor of na een bezoek aan je favoriete restaurant.

Handiger toch dan die ingewikkelde klokthermostaat van de verwarming die er nog van overtuigd is dat iedereen een vast leefpatroon heeft, nee?

Meer weten over ons domoticasysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ontdek de verschillende toepassingen.

Bert De Haes

Bert De Haes stond als zaakvoerder mee aan de wieg van het ONE domoticasysteem. Domotica is dan ook niet louter een product voor Bert maar een echte passie.

Volgens Bert moet domotica toepasbaar zijn in iedere woning en makkelijk te gebruiken zijn door iedereen. Hij zal dan ook wekelijks het laatste nieuws rond ONE brengen maar ook nuttige tips en info over domotica in het algemeen.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ 

Comments are closed.