Domotica installeren in een bestaande woning? Geen enkel probleem!

Be smart, spread the word.

Domotica in een bestaande woning installeren? Perfect mogelijk met de draadloze domotica van ONEAlgemeen wordt aangenomen dat domotica alleen bij nieuwbouwprojecten een (betaalbare) optie is. Je kan echter ook perfect domotica verwerken in een bestaande woning.

Het ONE Smart Control domoticasysteem biedt je de mogelijkheid domotica in je woning te integreren zonder enig breekwerk.

ONE domotica: domotica aangepast aan iedere situatie

Nieuwbouw, renovatieprojecten, bestaande woningen, … ONE domotica is de perfecte oplossing voor ieder type woning. Het grote voordeel hierbij is uiteraard dat er een groot deel van de installatiekosten wegvalt. Bij bestaande woningen moest je vroeger namelijk muren openbreken om de draden van het domoticasysteem te kunnen plaatsen en te verbinden. Achteraf moesten de muren dan ook opnieuw afgewerkt worden wat natuurlijk voor een extra meerkost zorgde. ONE maakt echter gebruik van de bestaande elektriciteitkabels.

Deze innovatie maakt domotica in één klap ook aantrekkelijk voor renovatieprojecten. Bij renovatieprojecten wordt meestal kamer per kamer gerenoveerd. In dat geval kan je de installatie van je domotica daar makkelijk op afstemmen en zo bijvoorbeeld ieder jaar een nieuwe kamer voorzien van de diverse toepassingen van domotica.

Domotica zonder breken

Met ONE haal je dus een systeem in huis dat je kan installeren zonder te breken. Hiervoor kan je een beroep doen op een erkend installateur.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar systeem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ONE smart control domotica? Neem dan vrijblijvend contact op. Zo kan je alvast een idee krijgen van de diverse toepassingen en het kostenplaatje voor jouw specifieke situatie.

david Thielman