Domotica toepassingen – ONE Smart Control en verlichting

Be smart, spread the word.

Met ONE domotica kan u makkelijk uw verlichting bedienen, zelfs vanop afstandEen krachtig en slim domoticasysteem stelt je in staat bijna alles wat verbonden is met het lichtnet te bedienen via je smartphone of tablet. En zo dus ook je verlichting

De algemene verlichting uit, sfeerverlichting aan! En dat alles zonder uit je zetel, bed of bad te moeten komen. Lekker handig toch? Dat vinden wij ook!

And then there was light! Je verlichting bedienen via je domoticasysteem

Extra licht nodig tijdens het werken? Of wil je het licht dimmen tijdens een spannende film of een romantisch etentje? Dankzij je domoticasysteem is het zo gebeurd zonder dat je één moment hoeft te missen. Het ONE domoticasysteem verbindt namelijk alle lampen die aangesloten zijn op het lichtnet en voorzien zijn van de ONE lusterklem met je smartphone of tablet.

Je verlichting krijgt er dus een hoop functies bij. De lichten aan- of uitschakelen en dimmen zijn immers niet de enige pluspunten. Je kan ook de lichten instellen om automatisch aan te gaan op een tijdstip naar keuze. ’s Avonds springt de gevel- en tuinverlichting automatisch op en ’s morgens wordt je gewekt door de slaapkamerlamp.

Energie besparen dankzij slimme verlichting

“Wie is het licht vergeten uit te doen?” is een zin die je nooit meer zal moeten uitspreken. Met de handige eco-knop schakel je met slechts één vingerbeweging alle lichten in huis uit. Afhankelijk van je instellingen draai  je met die eco-knop meteen ook de verwarming enkele graden lager én wordt het alarmsysteem automatisch ingeschakeld.

Dankzij je slimme verlichting zal je dan ook aardig wat kunnen besparen op je energiefactuur. Je kan al het verbruik perfect volgen via je smartphone of tablet en je bent er zeker van dat er geen enkele lamp in huis brandt wanneer het niet nodig is.

david Thielman