ONE Domotica: het beste domoticasysteem? Beslis zelf!

Be smart, spread the word.

One Smart Control het beste domoticasysteem

Een domoticasysteem wordt vaak geïnstalleerd met de bedoeling om het leefcomfort en wooncomfort in een woning te verhogen. Hoe dit wooncomfort verhoogt wordt, dat hangt af van de toepassingen waarvoor je domotica wil gebruiken. Voor ouderen kan domotica noodzakelijk zijn om bepaalde handelingen in huis te kunnen blijven uitvoeren. Voor anderen is het gewoon een kwestie van comfort.

Flexibiliteit

Een domoticasysteem moet kunnen inspelen op deze verschillende behoeften. Het beste domoticasysteem is misschien wel het systeem dat het meeste flexibiliteit biedt. Hier komen we uit bij de grote sterkte van het domoticasysteem van ONE Smart Control. Dankzij een inventief systeem, waarbij blokjes achter de schakelaars worden geplaatst, speelt het domoticasysteem van ONE perfect in op deze flexibiliteit.

Domotica installerenJe bepaalt zelf welke schakelaar je wil uitrusten met een blokje, en dus ook hoe uitgebreid het domoticasysteem van ONE moet zijn. Wil je enkel de benedenverdieping voorzien van domotica? Of ook de bovenverdieping? Het is perfect mogelijk met dit domoticasysteem.

Makkelijk te installeren

Het beste domoticasysteem is ook een systeem dat makkelijk te installeren is. En dat is het domoticasysteem van ONE zeker! Blokjes moeten aangesloten worden op het elektriciteitsnet achter schakelaars, en zo verbonden worden met de zekeringskast. Dit domoticasysteem is snel te installeren, je kan het zelf doen, en bovendien is geen breekwerk vereist!

Bediening vanop afstand

Beheer je domoticasysteem vanop afstandZowat elk elektronisch toestel is aan te sluiten op het domoticasysteem van ONE. Verlichting, verwarming, muziekinstallatie of alarmsysteem, beheer het allemaal via ONE Domotica, en met slechts 1 druk op de knop. Bovendien kunnen alle apparaten ook vanop afstand beheerd worden via een handige app voor smartphones.

Ontdek zelf het domoticasysteem van ONE

Beslis zelf of ONE domotica echt wel die titel van beste domoticasysteem verdient. Rust enkele kamers uit met domotica, en ontdek zelf het verschil in comfort. Je kan desnoods blijven gebruik maken van oude vertrouwde drukknoppen, om de overgang naar domotica geleidelijk aan te laten verlopen. Maar we zijn ervan overtuigd je na enkele weken niet anders meer wil dan ONE domotica!

Meer weten over ONE domotica? Neem dan snel contact met ons op !

david Thielman