Schakel je domoticasysteem in voor meer beveiliging in huis

Be smart, spread the word.

Schakel ONE domotica in voor meer beveiliging in huis - Zelfs vanop afstand kan u inbrekers afschrikken met ONE domotica

Met het ONE domoticasysteem kan je op beide oren slapen. Je kan het systeem namelijk ook inschakelen voor de beveiliging in en rond je huis.

Zowat alles ligt binnen handbereik: de binnen- en buitenverlichting en een paniekknop zodat je van waar dan ook alarm kan slaan wanneer nodig.

Altijd gerust met ONE domotica als extra alarmsysteem

ONE verbetert de beveiliging in en rond je huis met enkele slimme toepassingen. Of je nu gaat werken of je bent op vakantie: je hebt steeds de controle over je huis binnen handbereik.

ONE domotica is makkelijk te programmeren zodat je inbrekers op afstand kan houden. Inbrekers kiezen over het algemeen voor ‘makkelijke prooien’ en dankzij ONE is jouw huis perfect beveiligd. Met een slimme drukknop aan de voordeur wordt alles voor je geregeld wanneer je het huis verlaat. Zo ben jij altijd gerust wanneer je de deur achter je sluit.

Je kan de drukknop namelijk zo programmeren dat je slechts met één druk op de knop de lichten en bepaalde toestellen kan uitschakelen, het alarm kan aanzetten en zelfs de verwarming enkele graden lager kan draaien. Zo betaal je geen cent te veel aan onnodig verbruik en ben je steeds gerust dat alles uitgeschakeld is, behalve het alarmsysteem natuurlijk.

Op vakantie? ONE domotica bewaakt je huis !

Daarnaast kan je ook de gevel- en tuinverlichting programmeren om op te springen op een bepaald tijdstip. Een verlichte tuin en gevel houden dieven op afstand, ook wanneer je op vakantie bent. Zo lijkt het alsof er steeds iemand thuis is.

Of je dus op vakantie bent of je ligt in je bed en je hoort iets in de tuin, ONE biedt je de nodige tools om steeds gepast te handelen: van het aanschakelen van de buitenverlichting over het programmeren van lichten en rolluiken tot de paniekknop die alarm slaat en meteen familie en/of vrienden op de hoogte brengt.

david Thielman