Energie besparen dankzij het ONE Smart Control domoticasysteem

Be smart, spread the word.

Slim wonen en minder energie verbruiken dankzij One domotica!
Domotica maakt niet alleen je huis slimmer. Het zorgt er ook voor dat jij slimmer kan omspringen met je energieverbruik. Dankzij het ONE Smart Control domoticasysteem weet je perfect hoeveel je verbruikt en kan je daar lekker makkelijk op inspelen.

De slimme blokjes – die bij de installatie van het domoticasysteem achter de schakelaars & stopcontacten geplaatst worden – meten alles en weten dus perfect hoeveel energie je verbruikt op elk gegeven moment. Aan jou om daar slim op in te spelen en energie te besparen!

Een domoticasysteem dat me laat besparen? Tell me more!

Weten wat je verbruikt vormt de basis om slim te kunnen gaan besparen. De slimme blokjes zorgen ervoor dat alle informatie rond je verbruik netjes op je smartphone of tablet terechtkomen. Vervolgens krijg je per kamer een overzicht van het verbruik. Zo kan je nagaan wat de grootste verbruikers zijn en kan je hier op inspelen door een energiezuiniger toestel aan te kopen of door het toestel enkel op de nodige momenten te laten werken.

Via je domotica systeem krijg je een overzicht van je energieverbruik op je smartphone of tablet

Ben je niet thuis en zie je dat er een toestel heel wat onnodige elektriciteit verbruikt? Dan schakel je het meteen uit via je smartphone of tablet. Je bent er zo dus zeker van dat er niets opstaat dat niet hoeft op te staan. En dat alleen al zal je een mooie besparing opleveren. Allemaal dankzij een slim domoticasysteem dat voor jou werkt.

En dan is er nog de eco-stand. De eco-stand is een handige knop waarmee je met slechts één klik alle lichten kan uitdoen en meteen ook de verwarming enkele graden lager zetten. Handig, snel én besparend. En met de blik op de toekomst want het systeem is makkelijk uit te breiden van één kamer tot het hele huis.

En laten we ten slotte eerlijk zijn: het werd hoog tijd om elektriciteit wat slimmer te maken!

Bert De Haes

Bert De Haes stond als zaakvoerder mee aan de wieg van het ONE domoticasysteem. Domotica is dan ook niet louter een product voor Bert maar een echte passie.

Volgens Bert moet domotica toepasbaar zijn in iedere woning en makkelijk te gebruiken zijn door iedereen. Hij zal dan ook wekelijks het laatste nieuws rond ONE brengen maar ook nuttige tips en info over domotica in het algemeen.

Facebook Twitter LinkedIn Google+