One Smart Control, hét doe-het-zelf domotica systeem

Be smart, spread the word.

Domotica installeren - dankzij One zelfbouw kan je zelf je eigen domoticasysteem installeren bij je thuis!Domotica en slim wonen… Het klinkt allemaal mooi in de oren maar komt daar niet heel wat breek- en installatiewerk bij kijken? Niet als je voor het ONE Smart Control domoticasyteem kiest!

Het nadeel aan vele domoticasystemen is dat ze moeilijk geïntegreerd kunnen worden in een bestaande woning. Alle componenten en kabels moeten immers weggewerkt worden in de muren en daar komt heel wat breekwerk bij kijken. En dan is er het ONE Smart Control systeem…

One Smart Control  – Installeer zelf je domoticasysteem!

Het ONE Smart Control domoticasysteem vereist geen breekwerk. Je hoeft ook geen meters kabels trekken of nieuwe zekeringskasten plaatsen. ONE Smart Control is dus niet enkel een slim domoticasysteem; ook de installatie hebben we slim aangepakt.

One domotica installeren - het draadloze domoticasysteem is makkelijk zelf te installeren!Ons draadloze domoticasysteem werkt immers via het lichtnet. Tussen de bekabeling en iedere stekkerdoos en/of schakelaar kunnen met microchips uitgeruste blokjes geplaatst worden. Deze blokjes registreren enerzijds de verbruikte energie en stellen je anderzijds ook in staat de uitgeruste stekkerdozen en schakelaars te bedienen via je smartphone of tablet. Ben je dus een beetje handig? Dan kan je het systeem volledig zelf installeren!

Domotica installeren: zelfbouw of aan de slag met onze adviseurs?

Op onze website vind je immers installatiehandleidingen en weldra kan je in onze online shop ook alle componenten bestellen. Zo kan je zelf een pakket samenstellen en dat eventueel geleidelijk aan uitbreiden. Zo bepaal je zelf de prijs.

Maar je kan ook een beroep doen op onze professionele adviseurs en installateurs. Zij kennen het systeem door en door en kunnen je dus perfect bijstaan bij de keuze van de nodige componenten. Bovendien kunnen ze je alles vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden zodat jij het meeste uit je domoticasysteem en zo ook je huis kan halen!

Het ONE Smart Control concept elimineert dus de nadelen van domotica en maakt van domotica een handig à la carte domoticasysteem!

david Thielman