Steeds meer mensen kiezen voor een domoticasysteem

Be smart, spread the word.


One Smart Control - Steeds meer mensen kiezen voor een domoticasysteemBij een nieuwbouw wordt de keuze voor een domoticasysteem steeds meer vanzelfsprekend. Maar ook bij een bestaande woning of in een renovatieproject is het integreren van een domoticasysteem een slimme keuze.

We wensen steeds meer comfort en veiligheid in onze woningen zonder daar letterlijk de prijs voor te hoeven betalen. Bovendien bevatten onze huizen ook steeds meer technologie…

Voorbereid op de toekomst met een slim domoticasysteem

Een domoticasysteem stelt je in staat de bediening tot alle elektrische toestellen binnen handbereik te hebben en tegelijkertijd een perfect zicht te hebben op je energieverbruik. Je smartphone of tablet wordt dankzij het domoticasysteem de afstandsbediening voor je hele woning.

Kiezen voor domotica is, volgend op alle technologische ontwikkelingen, dan ook een logische keuze. Zo zijn er tegenwoordig al heel wat ‘connected’ toestellen. Zo zijn er al ledlampen die je via je tablet of smartphone kan bedienen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Een centraal systeem die alle toestellen verbindt, maakt het leven dan meteen een stuk aangenamer.

Een zuiniger en slimmer huis

Bovendien worden de energienormen er niet malser op. Nieuwbouwwoningen moeten steeds zuiniger zijn en ook voor wie een bestaand huis koopt, is het aan te raden om na te denken over energie-efficiëntie. Bij een nieuwbouwwoning is het installeren van domotica relatief eenvoudig. Bij een bestaande woning niet aangezien er dan al gebroken moet worden. Dat is echter de troef van het ONE Smart Control: geen breekwerk!

Door het plaatsen van slimme blokjes achter schakelaars en stopcontacten vermijd je breken en tover je jouw huis om tot een slimme woning. Aangezien er geen breekwerk aan te pas komt, is het systeem zeer flexibel: van enkel de woonkamer tot het hele huis.

Met ONE Smart Control is jouw huis klaar voor de toekomst!

david Thielman