One domotica: het domoticasysteem voor ieder type woning

Be smart, spread the word.

Domotica, voor veel mensen heeft het woord een eerder futuristische bijklank. Alsof domotica enkel voor hypermoderne nieuwbouw bestemd is. Maar niets is minder waar. Zowat elke type woning kan uitgerust worden met een domoticasysteem. Dankzij een revolutionair systeem, waarbij een blokje kan geplaatst worden achter elke schakelaar, kan elk type woning worden uitgerust met domotica.

Domotica installeren zonder breken

ONE domotica kan je zelf installeren zonder te moeten breken !Het domoticasysteem van One neemt als het ware de schakelaar over, door een blokje achter de schakelaar te installeren. Zo zijn verschillende elektrische apparaten vanop afstand te bedienen. Dit systeem biedt een groot voordeel ten opzichte van andere domoticasystemen, aangezien het helemaal geen breekwerk vereist.  Bovendien kan je zelf bepalen welke schakelaar je uitrust met een blokje, en dus ook hoe uitgebreid je het domoticasysteem wil hebben.

Het gevolg van dit systeem is dat zowat elk type woning makkelijk kan uitgerust worden met domotica. Of je nu in een hypermoderne woning woont, of een charmant arbeidershuisje, in alle gevallen is domotica perfect te integreren.

Domotica voor ouderen

Zeker voor ouderen, die niet meer zo goed te been zijn, kan domotica dus zeker een interessante oplossing zijn. Ze kunnen hun oude huis perfect voorzien van domotica, en dit zonder enig breekwerk! Op die manier kunnen ook zij genieten van de voordelen van domotica.

Domotica in appartementsgebouw

Ook in appartementsgebouwen is het domoticasysteem van One perfect te integreren. Meer nog, door heel het gebouw te voorzien van domotica, kunnen alle bewoners gezamenlijk hun energiefactuur beheren. Die leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten voor alle bewoners!

Domotica in tweede verblijf

Appartementje aan zee, of tweede verblijf in de Ardennen? Rust het uit met domotica, zodat je verlichting, verwarming en energie vanop afstand kan regelen. Plan je een weekendje aan zee? Laat je appartementje voorverwarmen, zodat het al lekker warm is wanneer je aankomt aan zee. En vraag je je nooit meer af of je niet vergeten bent om het licht uit te schakelen wanneer je terug naar huis rijdt. Dankzij de app van One Smart Control kan je dit eenvoudig checken, en meteen het licht uitschakelen.

Het maakt niet uit in welk type huis je woont. Het domoticasysteem van One is in elk type woning te integreren. Een moderne nieuwbouw, een oud rijhuis of een appartementje? Het domoticasysteem van One werkt overal. Contacteer ons voor meer informatie!

david Thielman