Wat zijn de toepassingen van het ONE domoticasysteem?

Be smart, spread the word.

Het domotica systeem van ONE Smart Control is één van de meest geavanceerde domoticasystemen op de markt. Niet alleen de revolutionaire werking (de blokjes achter de schakelaars) springt in het oog, ook de mogelijkheden van ons domoticasysteem zijn indrukwekkend. We geven hier een overzicht van alles waartoe het domoticasysteem van ONE Smart Control in staat is.

One Smart Control het beste domoticasysteem

Lichtsturing

Je verlichting beheren vanop afstand? Hoe handig zou dat niet zijn? Met domotica van ONE is het perfect mogelijk! Je kan je lichten aan- en uitschakelen vanop afstand. Het is ook mogelijk om lichten te dimmen voor meer gezelligheid in huis. Voor speciale gelegenheden is het mogelijk om sfeerverlichting te programmeren.

Het domoticasysteem bevat ook een timerfunctie. Ben je bijvoorbeeld bang om het licht uit te schakelen, en zo onnodige energie te verspillen? Door de timer in te stellen gaat het licht uit op het tijdstip dat jij hebt ingesteld.

Klimaatregeling

Bij klassieke verwarmingssystemen worden alle kamers evenveel verwarmd. Heel energieverslindend, want elke kamer wordt immers niet even frequent gebruikt. Dankzij domotica van ONE kan je de temperatuur in elke kamer apart bepalen en instellen. Kies voor een optimale temperatuur in de woonkamer en bespaar energie in minder gebruikte kamers.

Stel bovendien de temperatuur in vanop afstand. Zet de verwarming uit wanneer je afwezig bent, en zet hem terug aan zodat aangenaam warm is wanneer je thuis komt. Stel speciale programma’s in voor weekdagen en weekends.

Toegangscontrole

Ook het alarmsysteem is vanop afstand te regelen. Vergeten de deur te vergrendelen wanneer je naar het werk vertrok? Met één druk op de knop kan je het alarmsysteem inschakelen.

Wanneer je op vakantie gaat, kan je de verlichting programmeren, zodat ze regelmatig aan- en uitschakelen. Dit zal inbrekers misleiden en de indruk geven dat je thuis bent.

Verduisteren

Het domoticasysteem van ONE bedient rolluiken en zonneweringen vanop afstand. Met één druk op de knop kunnen rolluiken en zonneweringen gesloten worden, om voor meer privacy te zorgen, voor uw veiligheid, of gewoon om het iets sfeervoller te maken in huis.

Muziek

Met domotica van ONE kan je je hele muziekbibliotheek beheren, en laten afspelen overal in huis. Wil je luisteren naar rustige muziek in de badkamer, of ’s morgens wakker worden met het radionieuws? Op de ONE Smart Control app kan je het heel handig programmeren.

Energiebesparing

Nog een interessante functie van ONE Domotica, is energiebesparing. Vanop afstand kan je zien welke toestellen het meeste energie verbruiken. Je hebt ook meteen de mogelijkheid om deze toestellen af te zetten. Op die manier kan je op elk moment je energiefactuur onder controle houden!

slim-wonen-domotica-iphone

Onder de indruk van de talloze mogelijkheden van ons domoticasysteem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bekijken we hoe ons domoticasysteem ook voor jou interessant kan zijn!

david Thielman