Bepaal zelf de prijs van je domotica installatie

Be smart, spread the word.

De prijs van je domoticasysteem heb je bij One volledig zelf in de hand : van installatie tot de grootte van het systeemEén van de belangrijkste criteria bij het kiezen voor domotica, is de prijs. Veel mensen denken dat domotica niet voor hun bestemd is omdat het te duur zou zijn. Met ONE Smart Control is dat echter niet het geval…

Domotica is niet meteen goedkoop maar het hoeft anderzijds ook geen handenvol geld te kosten. Dankzij ONE Smart Control bepaal je namelijk zelf de prijs van je domoticasysteem.

Kiezen voor ONE Smart Control is besparen op de domotica installatie

ONE Smart Control kan in ieder huis geïntegreerd worden. Dus ook in oude huizen waar domotica niet meteen een voor de hand liggende keuze is. Veel domoticasystemen vereisen immers heel wat breekwerk aangezien er heel wat nieuwe kabels moeten gelegd worden. Bij een nieuwbouw of renovatie is dit geen probleem maar in een oud huis mag je toch meteen enkele honderden tot duizenden euro’s bij de totaalprijs tellen door al het breekwerk en het wegwerken van de nieuwe kabels.

En dat is meteen één van de grote voordelen van ONE Smart Control: geen breekwerk vereist! Het ONE systeem bestaat uit slimme blokjes die voorzien zijn van microchips. Deze worden achter schakelaars en stekkerdozen geplaatst en verbinden zo je elektrische toestellen met je smartphone of tablet. Bovendien kan je ervoor kiezen het domoticasysteem zelf te installeren. Zo kan je dus aardig wat besparen op de installatie.

Domotica in de woonkamer of het hele huis?

Ten slotte bepaal je ook zelf hoe uitgebreid het systeem moet zijn. Dankzij de handige installatie via de slimme blokjes, kies je zelf of je nu één kamer uitrust met domotica of meteen het hele huis. Zo kan je de installatie bv. afstemmen op de verbouwingen in je huis.

Per kamer die je verbouwt, kan je dan ook domotica integreren. Zo spreid je de kosten. Kosten die je bovendien snel terugverdient dankzij de besparing op je energieverbruik

david Thielman