Jouw knoppen blijven gewoon knoppen – Slimme drukknoppen

Be smart, spread the word.

slimme drukknoppen in je woning - drukknoppen domotica systeem
Eén van de vragen die mensen ons vaak stellen wanneer ze informeren naar domotica is: “zal ik het systeem wel eenvoudig kunnen bedienen? Is dat niet te ingewikkeld en technologisch voor ons?” Mocht ook jij met deze vraag zitten, dan kunnen we je meteen geruststellen. Het ONE domoticasysteem is zeer gebruiksvriendelijk en ook je knoppen blijven gewoon knoppen.

Je hoeft heus geen techneut te zijn om overweg te kunnen met ons systeem. Via je smartphone of tablet kan je alles eenvoudig bedienen: van verlichting tot de rolluiken. Zo kan je dus alles draadloos bedienen maar kan je ook nog steeds vertrouwen op je bestaande drukknoppen. Maar er is meer…

Van gewone drukknoppen naar slimme drukknoppen

Het licht aanschakelen? Dat doe je nog steeds via je bestaande drukknoppen. Door de drukknoppen te koppelen aan je domoticasysteem maken we van je drukknoppen echter slimme knoppen. Je hoeft dus niet alle schakelaars in huis te veranderen, alles wordt netjes weggewerkt achter de bestaande knoppen.

Bovendien hoef je niet langer voor elke functie een aparte schakelaar of drukknop te plaatsen. Onze slimme drukknoppen laten namelijk toe om verschillende toestellen te koppelen of om samengestelde scènes te creëren. Zo kan je met slechts één drukknop de hele ruimte van het perfecte licht voorzien. Een voorbeeldje:

  • 1 x drukken is ideaal om TV te kijken
  • 2 x drukken is perfect om te lezen
  • 3 x drukken is volop licht om te kuisen

Je hoeft dus niet langer de hele woonkamer rond te hollen om het groot licht uit te doen en de verschillende sfeerlampjes in te schakelen. Nog een voordeel? Alle verlichting kan je ook lekker draadloos bedienen doen vanuit je zetel!

Je domotica en drukknoppen programmeren

Jij bepaalt dus volledig zelf welke functies je slimme drukknoppen moeten krijgen. Via het systeem kan je eenvoudig programmeren wat iedere drukknop moet doen. Zo kan je in iedere ruimte en op ieder gegeven moment de perfecte sfeer creëren. In iedere ruimte van het huis kunnen immers slimme drukknoppen geplaatst worden of kunnen de bestaande knoppen gekoppeld worden aan het systeem.

Plaats ook een slimme drukknop aan de voordeur. Door deze doordacht te programmeren kan je met één druk op de knop meteen alle toestellen in huis uitschakelen zodat er niets blijft aanstaan wat niet moet aanstaan.

Tip: ontdek ook onze paniekknop. Deze drukknop, die er net uitziet als een gewone drukknop, kan je zo programmeren dat er bij gevaar meteen alarm geslagen wordt.