Verlichting bedienen met app: Domotica brengt de kerstsfeer naar ongekende hoogtes!

Be smart, spread the word.

Verlichting bedienen met appDe straten en gevels worden ondergedompeld in een zachte gloed van de feeërieke kerstverlichting. Overal duiken prachtig opgetuigde kerstbomen op en desondanks de koude worden onze harten gevuld met warmte. Kortom: de meest magische tijd staat weer voor de deur! Er is echter ook een keerzijde aan al die kerstvreugde: het energieverbruik.

Het verbruik van kerstverlichting en andere mogelijke kerstdecoratie durft al eens op te lopen. Bovendien waarschuwde de overheid onlangs nog dat het massaal gebruik van kerstverlichting wel eens voor stroompannes zou kunnen zorgen. Opdat we deze winter volop van de kerstsfeer kunnen genieten zonder in het donker te moeten zitten, tonen we je graag hoe je bewuster kan omspringen met energie en dus ook met je kerstverlichting.

Een slimme en energiezuinige kerst

Slimme technologie maakt heel veel mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen om je kerstverlichting aan te sturen via een slim stopcontact. Met een slim stopcontact bedoelen we uiteraard een stopcontact waarover jij de volledige controle hebt. Zo kan je alles wat aangesloten is op het stopcontact aansturen via je smartphone of tablet. Dus kan je je verlichting bedienen met een app.

Via de domotica app kan je eenvoudig timers instellen om de verlichting op een vooraf gekozen uur in en uit te schakelen. Blijf je onverwacht langer weg van huis? Dan kan je altijd en van overal de kerstverlichting uitschakelen of de timers aanpassen. Bovendien kan je het ONE Smart Control domoticasysteem makkelijk uitbreiden. Stel dat je ook de kerstlichtjes aan de gevel of in je tuin wilt aansturen via domotica, dan kan je makkelijk een apparaat toevoegen aan je systeem.

Gedaan met het gepruts met schakelaars en het uittrekken van stekkers. Neem je smartphone erbij, programmeer alle verlichting binnen en buitenshuis en geniet met volle teugen van de feestdagen! ONE  Smart Control tovert jouw smartphone om tot de afstandsbediening voor je (kerst)verlichting!

Wist je trouwens dat je via de domotica app ook eenvoudig kan volgen hoeveel je kerstlampjes verbruiken?

Een sprankelend 2015!

ONE Smart Control wenst iedereen alvast een jaar vol sfeer en energiebewustzijn. Ook in 2015 blijven we verder bouwen aan ons systeem om jouw wooncomfort voortdurend te verhogen en je energiefactuur te verlagen.