Domotica app voor Android of iOS: identiek of toch niet?

Be smart, spread the word.

Bij het ontwikkelen van een domotica app heb je als fabrikant twee mogelijkheden.  Of je doet slechts één ontwikkeling die je zowel op Android als iOS uitbrengt.  Of je ontwikkelt de app twee keer.  Eén keer voor iOS en nog een keer voor Android.  ONE Smart Control heeft resoluut gekozen voor de laatste oplossing.

Alleen door de domotica app voor elk platform afzonderlijk te ontwikkelen, kan je maximaal gebruik maken van de voordelen en mogelijkheden van elk platform.  Functies zoals boodschappen versturen (push messaging), acties uitvoeren wanneer je in de buurt van je huis komt (geofencing) enzovoort worden namelijk niet door beide werelden op dezelfde manier ondersteund.

Gebruiksvriendelijke besturing ongeacht het platform

De gebruikservaring staat altijd voorop, zowel bij de Android als de iOS app. ONE Smart Control zorgt ervoor dat beide apps steeds up-to-date zijn. Je kan als klant deze updates zelfs automatisch op je smartphone laten installeren zodat je steeds mee bent met de laatste functies.

Als er een update van andere componenten in je huis noodzakelijk is, krijg je via de app een berichtje en volstaat het om dit te bevestigen. Zo hoeft er geen technicus aan te pas komen en dus ook geen extra kosten bij iedere update. Terwijl de updates aan de gang zijn kan je uiteraard je huis nog bedienen.

Een domoticasysteem dat met je meegroeit

Baby op komst? Of plaats je een nieuwe keuken of badkamer? Je gezin is natuurlijk niet het enige dat groeit, ook je woning is voortdurend in beweging. Zou het dan niet geweldig zijn dat ook je domoticasysteem met je meegroeit? Net als bij de updates hoeft er bij een uitbreiding geen technicus aan te pas te komen. Je kan het systeem moeiteloos zelf uitbreiden zorgen door apparaten of kamers toe te voegen. Dat maakt van ONE Smart Control een systeem dat precies afgestemd is op jouw leven.