Weet jij wie er in jouw huis zit? Je domoticasyteem wel!

Be smart, spread the word.

Onze hectische levensstijl en drukke agenda’s zorgen ervoor dat het hele gezin op verschillende tijdstippen thuiskomt. Omdat je niet iedereen een sleutel van je huis kan (of wil) geven, bedacht ONE een praktische oplossing.

Via elektronische toegangscontrole kan je iedereen die je in je huis wilt laten een code geven waarmee ze toegang krijgen tot je huis. Denk maar aan de poetsvrouw, de tuinman, de oppas, enzovoort.

Domotica & toegangscontrole – de perfecte match

Jij, je partner en je kinderen kunnen altijd binnen met een vaste code. Andere personen die op bepaalde tijdstippen in je huis moeten zijn, zoals de poetsvrouw of oppas, kunnen een aparte code krijgen die hen toegang verschaft tussen bepaalde uren. Na die tijdstippen kunnen ze dan ook niet meer in je huis.

Maar we gaan nog een stapje verder. Je kan nl. ook een tijdelijke code voorzien. Stel dat je buurman even binnen moet zijn om de hond eten te geven als je op vakantie bent, dan kan je hem een tijdelijke code bezorgen die opgenomen wordt in het systeem.

Een groot voordeel is dat je jezelf niet kan buiten sluiten door je sleutels binnen te vergeten. En ook als je jouw sleutels kwijt bent, hoef je niet naar een slotenmaker te bellen. Een extra troef van ons systeem is dat je ook een berichtje via SMS kan ontvangen waarin staat wie je huis betreedt. Zo weet je ten allen tijde wie er in je huis aanwezig is.

Ongewenste bezoekers? Ook dan word je gealarmeerd!

Uiteraard wil je ook bij ongewenst bezoek gealarmeerd worden. Het ONE domoticasysteem kan ook als alarmsysteem ingeschakeld worden en alarmeert je wanneer er ongewenste bezoekers je woning betreden.

Met de paniekknop kan je zo diverse functies activeren die je buren of familie automatisch waarschuwen met een berichtje maar ook functies die de inbrekers verjagen. Zo kan je instellen dat de rolluiken omhoog moeten gaan, de lichten aan- en uitspringen, de muziek luid moet spelen, enzovoort.

ONE domotica combineert het gemak van toegangscontrole dus met een extra beveiligingselement zodat je steeds met een gerust hart je huis kan achterlaten.

Deze functie wordt eind dit jaar gelanceerd. Op de hoogte blijven van nieuwe features en de diverse mogelijkheden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang onze updates rechtstreeks in je mailbox. Ook via onze Facebookpagina houden we je regelmatig op de hoogte van de nieuwigheden.

david Thielman