Hoe verloopt de installatie van ONE domotica?

Be smart, spread the word.

Zo verloopt de installatie van ONE domotica

Bij het kiezen voor een domoticasysteem ga je niet over één nacht ijs. Domotica brengt een investering met zich mee en bovendien moet je je de vraag stellen of het systeem dat jij op het oog hebt klaar is voor de toekomst. Ook de installatie vraagt de nodige aandacht en voorbereiding. Vandaag bekijken we hoe zo’n installatie verloopt bij ONE Smart Control.

De offerte en budgetrondes

Na weken- of misschien zelfs maandenlang het internet afgestruind te hebben, bouwbeurzen bezocht te hebben en folders doorgebladerd te hebben, hak je eindelijk de knoop door. Je haalt domotica in huis,en je kiest daarbij voor ONE.

Als eerste stap in het installatieproces stuur je ons je grondplan toe. Daarbij kan je vermelden welke kamers je graag wilt uitrusten met welke functies. Het mooie aan ONE is immers dat je het systeem kamer per kamer en functie per functie kan uitbreiden. Zo kan je op je eigen tempo en volgens je eigen budget domotica in je hele woning integreren.

Op basis van het grondplan stellen onze experts een eerste voorstel op. Tegelijkertijd stellen we ook een budget op, zodat je perfect weet waar je aan toe bent. In dit budget zijn geen installatiekosten opgenomen.

Vervolgens gaan we samen met jou en de domotica-installateur rond de tafel zitten om alle functies te overlopen en in detail te bespreken. Op basis van jouw feedback wordt de offerte afgerond en voegen we ook de kosten van de installatie toe aan het budget.

De prijs van domotica is dan ook 100% afhankelijk van het aantal kamers en de gewenste functies.

Installatie en configuratie

Zo verloopt de installatie van ONE domoticaVan zodra er een akkoord is, maakt de installateur een afspraak om bij jou thuis langs te komen. Afhankelijk van de grootte van het domoticasysteem kan de installatie binnen 1 à 2 dagen afgerond worden. Om ONE te installeren, hoef je immers geen breek- of kapwerk uit te voeren. Na de installatie worden alle onderdelen geconfigureerd. En daarna kan je volledig zelfstandig aan de slag.

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk: je volbrengt achteraf zelf aanpassingen aan de configuratie. Denk daarbij aan timers of scènes die je meer op je persoonlijke behoefte wilt afstemmen. Tot slot blijft je systeem altijd up-to-date qua functies en mogelijkheden, dankzij regelmatige en automatische updates. En die updates kosten je helemaal niets!