Domotica via iPhone & iPad – alles binnen klikbereik

Be smart, spread the word.

Slim wonen en een hoger gebruiksgemak dankzij domotica via iPhone & iPadDe smartphone is intussen een onlosmakelijk onderdeel van ons leven. En ook de tablet heeft z’n vaste plekje gevonden in menige woningen. Gekoppeld met domotica brengt de technologie het beste van beide werelden naar boven.  Domotica & smartphones of tablets: alles binnen klikbereik!

Beeld jezelf eens een wereld in waarin jouw smartphone of tablet de afstandsbediening is voor elk elektrisch toestel in huis. Ondenkbaar? Iets voor de toekomst? Wij denken alvast van niet!

Haal de toekomst in huis met een mobiel domoticasysteem

Sterker nog: we zijn 100% overtuigd van de mogelijkheden van het ONE Smart Control domoticasysteem. Het ONE domoticasysteem bereidt jouw woning voor op de toekomst. Steeds meer toestellen zullen in de toekomst immers verbonden zijn met het internet en met elkaar. En jouw smartphone of tablet vormt dan de verbinding tussen al die toestellen.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je vanuit je luie zetel alles binnen klikbereik hebt. Dankzij de koppeling tussen smartphone en domoticasysteem kan je ook alles netjes van op afstand bedienen. Terugdraaien omdat je iets bent vergeten uit te zetten behoort dus definitief tot het verleden. En je kopje koffie staat ’s avonds op je te wachten als je thuiskomt. Allemaal (en nog veel meer) wordt mogelijk dankzij slimme domotica!

Via een handige interface krijg je vanuit je zetel of van over de hele wereld toegang tot je persoonlijke netwerk. In dat netwerk worden alle elektrische toestellen van jouw keuze opgenomen. Makkelijk te bedienen maar ook makkelijk uit te breiden met nieuwe toestellen.

Ontdek alle voordelen van ONE domotica en laat je inspireren door verschillende getuigenissen.

david Thielman