Wees welkom… of juist niet. Toegangscontrole via domotica

Be smart, spread the word.

toegangscontrole via domotica - automatische deurslotenJe rijdt de oprit van je huis op en de poort zwaait automatisch voor je open. Je komt aan je voordeur en ook deze opent vanzelf. Het lijkt iets uit de films maar dankzij ONE Smart Control domotica kan je dit effect bij jou thuis of in jouw kantoor beleven!

Toegangscontrole en slimme, automatische deursloten – en motoren zorgen ervoor dat je met slechts één swipe je deur kan openen of vergrendelen. Niet alleen als je voor je deur staat, maar ook als je aan de andere kant van de wereld bent.

Extra beveiliging dankzij automatische deursloten

Je stapt uit je auto, komt naar de voordeur gewandeld waarna je het slot hoort openklikken. Je voordeur en je huis ‘weten’ immers perfect dat jij thuiskomt. Door je deurslot(en) te koppelen aan je domoticasysteem, dat op zijn beurt verbonden is met je smartphone, kan je via het systeem instellen dat je deuren automatisch opengaan wanneer jij thuiskomt.

Werk je liever met een toegangscode? Ook dat is geen probleem. Via je domoticasysteem bepaal je met welke code de deuren geopend worden. Zo kan je zelfs per bewoner een aparte code voorzien. Je weet dan ook perfect wie wanneer het huis binnenkomt of verlaat.

Bijkomend voordeel is dat je ook op de hoogte gesteld wordt wanneer ongewenste gasten het huis betreden. Tot slot kan je ook een drukknop aan de voordeur plaatsen – en eventueel ook aan de achterdeur – die met slechts één druk de sloten vergrendelt als jij de deur achter je dichttrekt.

Toegangscontrole op kantoor

Toegangscontrole en automatische deuren bieden ook voor bedrijven heel wat voordelen. Zo kan je aparte codes toekennen aan verschillende werknemers, bepaalde werknemers wel of geen toegang verschaffen tot een bepaalde afdeling, leveranciers of klanten makkelijk binnenlaten met je iPhone, …

Het mooie aan de koppeling tussen je deuren en je domoticasysteem is dat je bepaalde situaties kan instellen. Stel dat de deur geopend wordt, zonder dat er iemand toegang gekregen heeft. Dan kan je instellen dat de lichten automatisch beginnen te flikkeren en dat jij via het camerabewakingssysteem meteen beeld krijgt op je kantoor (of in je woning) via je iPhone. Is het vals alarm? Dan breng je met één druk alles terug naar het normale. Blijkt het toch om een inbreker te gaan, dan kan je meteen actie ondernemen.

Wil je toegangscontrole bij je thuis of op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.