Videofonie en toegangscontrole op een nieuw niveau

Be smart, spread the word.


toegangscontrole-en-beveiliging-via-domotica---digitale-deurbel-videofonie

Het traditionele kijkgaatje in de voordeur heeft al verschillende transformaties ondergaan: van de parlofoon tot de videofoon, waarbij u via een camera kan zien wie er voor de deur staat. Met domotica gaan we nog een stapje verder: naar videofonie via mobiele toestellen en toegangscontrole op afstand.

The next level

De ONE videofoon biedt een heel arsenaal aan innovatieve opties. De buitenpost kan volledig gepersonaliseerd worden en heeft daarenboven nog een knap design. Zo kan u zelf het huisnummer, de familieleden of de bewoners instellen.

toegangscontrole via domotica - domotica en beveiliging thuis
Ieder familielid kan zichzelf aanmelden en met zijn of haar persoonlijke code toegang krijgen tot de woning. De ONE Smart Control videofoon kan eveneens gebruikt worden voor toegangscontrole aan gebouwen. Zo ziet u meteen wie op welk moment het gebouw betreedt. Handig om te weten wanneer de kinderen thuis komen of wanneer uw werknemers zich aanmelden op het werk.

Maar ONE Smart Control gaat zelfs nog een stap verder: u kan tijdelijke codes instellen. Zo kan u de poetsvrouw of zelfs de loodgieter een tijdelijke code bezorgen waarmee zij binnen kunnen.

Weet wie er aan de deur belt!

Uw smartphone of tablet toont u wie er voor de deur staat. Of u nu in uw zetel zit, op kantoor bent of aan het genieten bent van een vakantie. Thuis hoeft u zelfs uw zetel niet uit te komen, want dan kan u op het touchscreen van uw binnenpost of op uw smartphone of tablet zien wie er voor de deur staat.

Via uw smartphone of de slimme drukknop in uw woning schakelt u uw domoticasysteem in de ‘away-stand’. Belt er iemand aan de deur aan, dan wordt u dus meteen op de hoogte gebracht.

Het toestel zal beschikbaar zijn in 2015. Voor meer info kan u contact met ons opnemen via het contactformulier