Voelen, meten en alarmeren – Maak kennis met de ONE domotica sensoren

Be smart, spread the word.

domotica sensoren- aanwezigheidssensor en temperatuursensorWord het niet eens tijd dat onze huizen wat slimmer worden? We leven er jarenlang in, maar eigenlijk weten ze niets over ons. Dat verandert vandaag! Met de temperatuur- en aanwezigheidssensoren van ONE Smart Control worden onze huizen meteen een pak slimmer.

Met onze sensoren kan je huis voelen of er iemand aanwezig is of niet, wordt de temperatuur gemeten en kan je huis je zelfs alarmeren bij een mogelijke inbraak.

Jouw huis creëert het perfecte binnenklimaat voor je

In ons kleine landje hebben we vaak te maken met wisselvallig weer. Na een stortbui wil je dan ook graag in een lekker warm huis toekomen. En is het buiten 30 graden? Dan mag het binnen geen sauna zijn. De ONE temperatuursensoren spelen daar gelukkig slim op in.

De sensoren meten immers de temperatuur in huis en zo kan jij dus op ieder gegeven moment controleren hoe warm (of koud) het is. Zo kan je er niet alleen voor zorgen dat het net warm of fris genoeg is bij je thuiskomst, maar voorkom je ook verspilling. De hele dag de verwarming laten opstaan kan je aardig wat kosten. Dankzij de sensoren weet je hoe warm het is, kan je een uurtje voor je thuiskomst de verwarming aanschakelen waarna deze zichzelf terug uitschakelt als de gewenste temperatuur bereikt is.

Wil je echt alles uit je verwarming en de temperatuurssensoren halen? Kies dan voor zoneregeling voor je verwarmingsinstallatie en creëer in iedere ruimte het ideale klimaat. Je verwarming moet immers niet iedere kamer van het huis (even veel) verwarmen.

Zet inbrekers buitenspel met aanwezigheidssenoren

Ieder jaar verschijnen er nieuwe methodes om inbrekers te weren. Denk maar aan veiligheidsbeslag voor ramen en deuren. Jammer genoeg komen ook de inbrekers steeds vernuftiger uit de hoek. Maar ook daar hebben we iets op gevonden.

De ONE aanwezigheidssensoren detecteren namelijk de minste beweging waarna je meteen gealarmeerd wordt. Maar het gaat verder dan dat. Wanneer de sensoren aan je ramen of deuren ongewenste beweging detecteren, kan je huis zelf alarm slaan. Via je smartphone of tablet stel je zelf in welke acties ondernomen moeten worden bij een mogelijke inbraak: de muziek die loeihard begint te spelen, lichten die aan- en uitgaan, de rolluiken of zonwering die automatisch naar boven gaat, …

Geen inbreker die het dan nog waagt om je huis binnen te gaan. Die ‘safe mode’ stel je overigens makkelijk in via je smartphone of tablet. Door een drukknop aan je voordeur te plaatsen, hoef je dan ook slechts één knop in te duwen om je huis is in de hoogste staat van paraatheid te brengen.

Een extra voordeel, zowel op vlak van beveiliging als wooncomfort, is dat de aanwezigheidssensoren ook detecteren wanneer je een ruimte binnenkomt en verlaat. Via onze domotica app stel je makkelijk in dat het licht dan automatisch moet aan- en uitgaan. Handig voor je gezinsleden en een extra manier om inbrekers af te schrikken.

Wil je graag weten welke voordelen onze aanwezigheidssensoren opleveren voor jouw gezin? Contacteer ons dan vrijblijvend met al je vragen en wij vertellen er je alles over!