Webcams voor huisdieren: zó weet je wat je kat of hond uitspookt

Be smart, spread the word.

Webcams voor huisdieren

Een citytrip in het vooruitzicht? Heerlijk! Maar wat doe je intussen met je geliefde kat of hond? Meenemen is geen optie, want het hotel laat geen huisdieren toe. Een dierenhotel voor je Jack Russell Terriër is dan weer aan de prijzige kant. Ben je ten einde raad? Niet nodig: dankzij webcams voor huisdieren kun je met een gerust hart op reis vertrekken. Je houdt je huisdier gemakkelijk in de gaten op je smartphone of tablet terwijl je op een terrasje van je cocktail geniet.

Maximaal gebruikscomfort

Een webcam, dat is je tweede paar ogen. Je controleert je huisdieren in één oogopslag wanneer je wil en waar je je ook bevindt. De app op je smartphone of tablet openen; meer hoef je niet te doen. Webcams voor huisdieren zijn in een handomdraai geïnstalleerd en je kunt er zonder veel  voorkennis mee aan de slag. Bovendien zijn het discrete toestellen die geen afbreuk doen aan de look-and-feel van je interieur.

Kijken én spreken

Ziet je favoriete beestje er wat angstig uit of loopt het verloren? Dan kun je het meteen geruststellen. Met de app is het namelijk heel eenvoudig om tegen je kat, vogel of hond te praten. Als ze je vertrouwde stemgeluid horen, zijn ze snel weer op hun gemak. En jij hoeft niet eens op te staan uit je ligzetel aan het zwembad. Als dat geen comfort is!

Bediening op maat

Schrik dat je hond of kat uit beeld loopt? Ook daar weten de webcams voor huisdieren wel raad mee. Via de app kun je eenvoudig de kijkrichting van de camera bedienen, zodat je je kat of hond geen seconde uit het oog hoeft te verliezen. Komt daar nog bij dat je ook de temperatuur in je woning kunt afstemmen op de behoeften van je huisdier. Heeft je hond het duidelijk te warm? Dan zet je de verwarming met één druk op de knop een graadje lager. Op die manier voelt je huisdier zich ook tijdens jouw afwezigheid helemaal thuis!