Ontdek de nieuwe features & mogelijkheden van ONE domotica op Batibouw

Be smart, spread the word.

Kleur-in-je-interieur - domotica en verlichtingBatibouw is dé plek bij uitstek om nieuwe mogelijkheden en innovaties te ontdekken maar ook om ze voor te stellen. Zo pakken we dit jaar uit met diverse innovaties op vlak van verlichting.

Gekleurd licht wordt steeds vaker toegepast in privé-woningen.  ONE Smart Control lanceert daarom 3 nieuwigheden op het vlak van lichtsturing.

Integratie met Philips HUE en LED verlichting op laagspanning

Zo is er de integratie van Philips HUE lampen.  Deze kunnen probleemloos gekoppeld worden met ONE Smart Control en zo mee opgenomen worden in lichtsferen.  Individuele kleuren kunnen opgeroepen worden en zachte overgangen van de ene naar de andere kleur zijn mogelijk.

Verder is er een nieuwe bouwsteen voor de besturing van LED verlichting op laagspanning.  Ideaal voor het besturen van (gekleurde) LED-kettingen of dimbare TL-verlichting.  Omdat ook de zogenaamde LED-drivers een belangrijke rol spelen bij de LED lichtkwaliteit en het dimmen ervan, heeft ONE Smart Control deze nu ook in het aanbod.

Maximaal licht, minimaal verbruik

Tot slot ontwikkelde ONE Smart Control de EcoDim functie.  Hierbij gebruik je je smartphone om je lampen zo in te stellen dat ze maximum licht geven met een minimum aan energie en kan de dimcurve aangepast worden om elk type lamp optimaal te dimmen.  De EcoDim functie is zo innovatief dat ze meteen in aanmerking komt voor 2 Europese patenten.

david Thielman