Slim wonen met domotica en slimme timers

Be smart, spread the word.

slim wonen met domotica - zelf timers instellen voor je elektrische toestellenU wilt toch ook dat de verlichting in de tuin niet aangaat voor het schemert of dat uw rolluiken ’s morgens net op het gepaste moment openen? Daarvoor bedacht ONE Smart Control slimme timers.

Met ONE domotica en slimme timers kan u namelijk uw huis automatiseren en zo uw leven een stuk vergemakkelijken. Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Bepaal je eigen zonsopgang en -ondergang

U stelt geen precies tijdstip in maar een tijdstip dat door uw domotica zelf wordt berekend aan de hand van de locatie van uw woning en de kalender. Elke dag berekent het ONE Smart Control domoticasysteem precies wanneer het begint te schemeren op uw locatie, wanneer de zon opkomt en weer ondergaat. Aan de hand van deze tijdstippen kan u dan timers instellen die elke dag op een iets ander tijdstip worden uitgevoerd.

Bovendien kan u deze timers koppelen aan voorwaarden. U vraagt dan bijvoorbeeld: “Alle rolluiken openen wanneer het licht wordt, maar ten vroegste om 7 uur” of nog “alle tuinverlichting aan wanneer het schemert maar nooit na 21 uur en alleen als we thuis zijn.”

Gebruiksvriendelijke domotica – programmeer zelf al je toestellen

Het instellen van deze timers is helemaal niet ingewikkeld. Via de ONE Smart Control iPhone app gaat u stap voor stap te werk. U past aan zo vaak u wil en maakt zoveel timers aan als het u past. Bovendien bepaalt u zelf welke timer voor welk toestel geactiveerd dient te worden. Zo kan je meer dan alleen je rolluiken of tuinverlichting programmeren.

Nooit meer rolluiken op om 5 uur in de zomer of tuinlampen aan wanneer het niet hoeft. Meer comfort en vooral minder energieverspilling.

david Thielman