Comfortsensor van ONE Smart Control: topcomfort de hele dag door

Be smart, spread the word.

comfortsensor

Het is nog altijd winter, en dat merk je ook binnenshuis. Terwijl de badkamer ’s ochtends al lekker opgewarmd is, is het in de woonkamer nog ijskoud. Of omgekeerd. Dat kan gelukkig een stuk comfortabeler door de ONE-klimaatregeling te installeren. Met behulp van een comfortsensor staat die garant voor een aangenaam gevoel in élke kamer, en dat op elk moment van de dag. Ontdek hier hoe het precies in zijn werk gaat.

Verschillende klimaatbehoeften, één systeem

Binnen één en dezelfde woning heb je verschillende ruimtes met elk hun specifieke klimaatvereisten. Heb je het ‘s ochtends wellicht graag warm in de badkamer en in de woonkamer, terwijl het in de slaapkamer lekker fris mag blijven? Dat kan perfect. Sterker nog: dankzij een comfortsensor hoef je de verwarming niet handmatig in elke kamer af te stellen. Eenmaal programmeren via smartphone volstaat. Zo bespaar je tijd én energie!

Van verwarming tot ventilatie en licht

De comfortsensoren van ONE Smart Control doen veel meer dan alleen de temperatuur meten. Ze sturen ook de ventilatie aan en regelen de hoeveelheid licht in elke kamer. De sensor doet het licht aan als je binnenkomt en bewaakt de ruimte als je afwezig bent. Doe je dit af en toe liever toch handmatig? Geen probleem, de drukknoppen verliezen hun oorspronkelijke functie niet. Als je de kamer binnenkomt, kun je het licht nog altijd met één tikje inschakelen.

Alles automatisch

Een van de grote voordelen van domotica is dat je alles kunt programmeren. Je stelt in wanneer de verwarming in werking treedt en wanneer de lichten uit mogen gaan, en hoeft je nergens nog zorgen over te maken. Heb je dan nog wel alles zelf in de hand? Zeker! Een voorbeeld: je bent vandaag iets vroeger thuis door een geannuleerde werkvergadering. Zet je verwarming dan aan met je smartphone voor je in de wagen stapt. Dan is het heerlijk warm wanneer je thuiskomt.

Tip: Met het domoticasysteem van ONE Smart Control weet je op elk moment welke toestellen energie verbruiken en hoeveel. Je kunt ze trouwens meteen uitschakelen als dat nodig is.