Had je hier al aan gedacht? Ideeën voor slimme verlichting

Be smart, spread the word.

domotica verlichting

De juiste verlichting is belangrijk om de juiste sfeer te creëren en het comfort in je woning te verhogen. Als je verlichting met domotica installeert, ga je een stap verder en haal je toptechnologie in huis. Zo kun je je lichten programmeren en bespaar je energie. Ontdek alle troeven van een slim verlichtingssysteem.

Creëer een op-en-top persoonlijke sfeer

Bij elke gelegenheid hoort de juiste sfeer. Een avondje tv-kijken, een gezellig diner met je partner, een etentje met vrienden of een deugddoend bad? De juiste stemming is cruciaal om volop te genieten. Verlichting is hierbij van groot belang. Dankzij slimme verlichting kun je de lichten in je woning eenvoudig en snel bedienen, zodat je meteen in de gepaste stemming komt. Bovendien is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken.

Programmeren dankzij verlichting met domotica

Slimme verlichting is veel meer dan gewoon lichten aan- en uitzetten. Je kunt vooraf bepalen wanneer lichten in- of uitgeschakeld moeten worden. Gewoon het tijdstip programmeren en klaar is kees. Zo hoef je je geen zorgen te maken of alle lichten in huis ’s avonds zijn gedoofd. En zo springt de sfeerverlichting in de kinderkamer automatisch op het juiste moment aan. Het resultaat? Elke ruimte wordt optimaal verlicht, het comfort verhoogt en de veiligheid is gegarandeerd.

Met een slim verlichtingssysteem bespaar je energie

Als je verlichting met domotica (ook wel lichtsturing genoemd) plaatst, denk je ook aan je portemonnee. Energie besparen is een van de voornaamste troeven van dit systeem. De lichten worden namelijk alleen gebruikt wanneer het nodig is. Geen nood dus wanneer je ’s avonds de lichten vergeet te doven. Het systeem doet het gewoon voor jou. Hetzelfde gebeurt wanneer je het toilet of de badkamer verlaat.

Je kunt je systeem ook laten inspelen op zonlicht. Hierbij stel je in dat de lichten automatisch uitgaan bij zonsopgang en aangaan bij zonsondergang. Slim en efficiënt.

Bovendien kun je alle verlichting met één druk op de knop (de zogenaamde alles-uitknop) uitdoen wanneer je je woning verlaat.

Handige bediening met je smartphone of tablet

Domotica is uitermate gebruiksvriendelijk. Je kunt het systeem gewoon via je smartphone of tablet bedienen. Geen kabels dus, gewoon de app openen en de lichtsturing instellen. Handig, snel en efficiënt!

Nog vragen of extra info nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.