ONE domotica – 100% flexibel & 100% betrouwbaar

Be smart, spread the word.

100 % flexibel & 100% betrouwbaar - Voordelen van domotica als alarmsysteem en meer!Stel dat je alarmsysteem het laat afweten net op die nacht waarop inbrekers jouw huis viseren. Enorme zonde van het geld dat je dan investeerde in je alarm- of domoticasysteem. Bij ONE Smart Control zorgen we er daarom voor dat ons systeem voor 100% betrouwbaar is.

Maar niet alleen de performantie staat voorop. Bij de ontwikkeling van ons domoticasysteem hielden we ook rekening met de flexibiliteit van het systeem.

Nieuwe of bestaande woning? ONE domotica past overal!

Het grote verschil tussen ONE domotica en traditionele systemen is dat ONE gebruik maakt van het bestaande 230 V-net. Er moeten dus geen muren opengekapt worden om nieuwe kabels te leggen. Maar ook in een nieuwbouwwoning vindt ONE z’n plek. Er is immers minder bekabeling nodig wat op zich al een besparing is t.o.v. andere systemen.

Maar daarnaast is het ook zo dat ONE modulair is en dat je het systeem kamer per kamer kunt uitbreiden zonder dat het hele systeem stilgelegd moet worden. Iets wat met andere systemen niet (altijd) mogelijk is.

Het elektriciteitsnet biedt garantie, draadloos als alternatief

Domotica installeren zonder kappen of brekenWat betreft de betrouwbaarheid kunnen we met zekerheid zeggen dat het systeem 100% betrouwbaar is. Net omdat er gekozen is om over het 230 V-net te werken, zal er ook geen verlies van performantie of bereik zijn.

Draadloze systemen zijn onderhevig aan allerlei omstandigheden. Geen of slechte verbinding met het internet zorgt ervoor dat het systeem niet werkt of dat de verstuurde signalen (sterk) vertraagd aankomen. Bovendien kan er in grote huizen een probleem zijn met het bereik en daarenboven gaat een draadloos signaal ook niet zomaar door elke muur.

Het ONE systeem kan daarom een continue werking garanderen. In situaties waar het niet mogelijk is, denk maar aan radiatoren waar niet altijd 220 V in de buurt is, hebben we ook een alternatief. Voor die situaties voorzien we een draadloos protocol dat een draadloze klep vanuit een temperatuursensor aanstuurt.

Het enige dat draadloos is aan ons systeem, is de communicatie via smartphone of andere mobiele toestellen (tablet of laptop).

david Thielman