Domotica in uw gezin? 4 redenen om niet langer te twijfelen!

Be smart, spread the word.

voordelen domotica in huis
Domotica heeft een lange weg afgelegd sinds zijn ontstaan. Het is niet langer een luxeproduct of een ‘nice to have’. Dankzij de explosie van slimme toestellen zien we steeds meer mogelijkheden en leren steeds meer gezinnen domotica kennen. Nog niet overtuigd van de voordelen voor jouw gezin? Dan kunnen deze redenen je allicht over de streep trekken.

Altijd klaar voor de toekomst

Ons leven is altijd onderhevig aan veranderingen. Veranderingen in de gezinssituatie, veranderingen op werkvlak, technologische evoluties, … Het gezegde luidt dan ook niet voor niets: “een goede voorbereiding is het halve werk.” Met ONE ben je altijd voorbereid op de toekomst. Het systeem is namelijk eenvoudig – en zonder breekwerk – uit te breiden naar meerdere kamers maar ook qua functies.

Denk je aan gezinsuitbreiding? Dan kan je de kinderkamer moeiteloos toevoegen aan je netwerk. Of moet de bureau plaatsmaken voor een babybedje? Dan pas je de functie(s) van de ruimte in enkele klikken aan. Daarnaast speelt ONE ook netjes samen met andere slimme toestellen. Het grote voordeel? Je kan ze allemaal centraal aansturen vanuit je ONE app!

Barst je woning uit zijn barsten? Gun je kroost dan wat meer ademruimte en verhuis naar een grotere woonst. Je domoticasysteem verhuist gewoon met je mee.

Eén drukknop om …

Paniek te slaan. Om alle toestellen gelijktijdig uit te schakelen. Om …

Met ONE stel je zelf de functies van je drukknoppen in. Zo kan je een drukknop aan je bed plaatsen om paniek te slaan bij een mogelijke inbraak. Door de paniekknop enkele seconden ingedrukt te houden, activeer je automatisch enkele functies. Het alarmsysteem begint te loeien, de lichten springen aan en uit, je muzieksysteem begint te knallen, …

Je kan ook een drukknop in de inkomhal of aan de trap plaatsen. Verlaat je de woning of is het slaaptijd? Dan schakel je met één beweging alle toestellen in huis uit.

Het perfecte nachtlampje

Iedereen is wel eens bang in het donker. ONE verjaagt daarom de duisternis met scènes en sensoren. Is het ’s avonds tijd om de oogjes te sluiten? Dan kan je de nachtscène activeren in de woonkamer. De verlichting wordt dan automatisch gedoofd waarna het nachtlampje automatisch aanspringt. Moet er ’s nachts een tripje naar het toilet gemaakt worden? Dan zorgen bewegingssensoren ervoor dat de weg automatisch verlicht wordt.

Het reilen en zeilen

Als gezinshoofd wil je weten wat er allemaal gaande is in je woning. Met de ONE domotica app kan je heel wat opvolgen, eender waar je je op dat moment bevindt. Denk daarbij verder dan het meten van je energieverbruik. Zo kan het domoticasysteem registreren wanneer de kinderen thuiskomen. Je ontvangt automatisch een melding via de ONE app. Gebruik je een smartwatch? Dan kan je ook daar de melding ontvangen.

Meer weten? Dan leggen we je alles haarfijn uit: van de mogelijkheden tot de prijzen. Afhankelijk van je situatie en levensstijl kunnen we zo meteen ook de terugverdientijd van je investering berekenen. Als dat niet handig is!