Domotica installeren – een bewuste keuze voor projectontwikkelaars

Be smart, spread the word.

ONE domotica biedt diverse voordelen voor projectontwikkelaarsNiet alleen particulieren zijn te vinden voor de voordelen van domotica. Ook projectontwikkelaars & bouwpromotoren doen er goed aan domotica te installeren in hun nieuwbouw- of renovatieprojecten. Zo zijn de woningen meteen voorbereid op de toekomst!

Domotica speelt in op de eisen van de consument

Projecten van bouwpromotoren moeten zich aanpassen aan de veranderingen van de woningmarkt. Consumenten hebben steeds meer eisen, en vastgoedbeheerders moeten een manier vinden om hierop in te spelen. Dankzij domotica hebben projectontwikkelaars nieuwe mogelijkheden. Domotica heeft als grote voordelen dat het de atmosfeer, het wooncomfort en de veiligheid binnen een woning verhoogt. Dat is in een nieuwbouw- of renovatieproject zeker niet anders. Het is een uitstekende manier om de communicatie met en de bediening van elektrische apparaten te verhogen.

Voordelen domotica installeren voor projectontwikkelaars

In nieuwbouw- en renovatieprojecten biedt domotica bovendien bijkomende voordelen ten opzichte van andere woningen. Zo zal een domoticasysteem een communitygevoel creëren onder de bewoners van eenzelfde gebouw. Alle bewoners zullen immers de mogelijkheid hebben om samen hun energieverbruik te meten, en om ook samen te overleggen hoe ze hierin kunnen besparen.

Bovendien kunnen de bewoners van het gebouw ook samen energie aankopen, aangezien het domoticasysteem data kan vertonen voor het hele gebouw.

Shop met componenten van ONE Smart Control

Als projectontwikkelaar moet je natuurlijk rekening houden met de eisen van de bewoners, ook op gebied van domotica. In een nieuwbouwproject met vele bewoners kan een projectontwikkelaar al snel met vele verschillende eisen te maken krijgen.

ONE Smart Control biedt bouwpromotoren daarom ook de mogelijkheid een ONE Smart Control Shop met componenten van ONE te voorzien in het gebouw, om de bewoners van het gebouw een oplossing op maat te kunnen aanbieden. Ook connected devices behoren tot de mogelijkheden.

Samenwerking vanaf beginfase

ONE Smart Control staat projectontwikkelaars vanaf de beginfase van het project bij met de integratie van het ONE domotica systeem in het project. Voor de projectontwikkelaar betekent dit een zo minimaal mogelijke last, voor de bewoners van het gebouw een zo optimaal mogelijk comfort.

Neem contact op met ONE Smart Control, en vraag meer informatie.

david Thielman