ONE domotica: draadloos en toch 100% betrouwbaar

Be smart, spread the word.

Ontdek de voordelen van ONE, het slimme én draadloze domoticasysteem

Domotica is op zich niets nieuws. De evolutie ervan verliep echter relatief traag. Als innoverende speler op de domoticamarkt zorgt ONE Smart Control nu voor een mooie evolutie, namelijk het draadloos maken van domotica!

De tijd van nieuwe leidingen en nog meer kabels in je woning ligt dankzij ONE volledig achter ons. Dat betekent dus ook geen breekwerk meer! En dat zijn lang niet de enige voordelen

Draadloze domotica: storingsvrij en gericht op de toekomst !

Met draadloze domotica bereid je jouw huis voor op de toekomst. Steeds meer toestellen worden ‘connected’ (verbonden via het internet) en kunnen daarom dus ook met elkaar communiceren. Een slim en draadloos domoticasysteem vormt daarbij het centrale punt voor alle toestellen in huis.

Aangezien ONE domotica draadloos is, kan je het systeem en de mogelijkheden eindeloos blijven uitbreiden. Het systeem is dan ook voorbereid op alles wat nog komen zal: renoveren? Geen probleem! Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitbreken van bestaande leidingen en je hoeft ook geen nieuwe kabels te trekken. Bovendien volgen we met onze technologie de Europese norm wat betreft de radiofrequentie. Zo ben je er zeker van dat je domoticasysteem ook perfect zal blijven communiceren met nieuwe toestellen.

En hoe zit het dan met de storing? Wel, daar is helemaal geen sprake van! Het ONE domoticasysteem werd uitvoerig getest om zo 100% betrouwbaarheid te garanderen. U zal dan ook steeds zonder problemen kunnen communiceren met uw domoticasysteem. Ten slotte is er ook geen sprake van straling zodat u op beide oren kan slapen!

Of dat nu vanuit uw zetel is of vanuit een zonnig strand aan de andere kant van de wereld!

david Thielman