Waarom domotica installeren in uw buitenverblijf een goed idee is

Be smart, spread the word.

Domotica installeren in je vakantiewoning? Kies dan voor het ONE domoticasysteem

Domotica installeren in uw buitenverblijf brengt net als bij uw woning heel wat voordelen met zich mee. Niet alleen voor uzelf, maar ook wanneer u uw vakantiehuis verhuurt aan andere mensen komt domotica van pas.

Stel je gaat tijdens de winter naar je buitenverblijf… Bij het aankomen wil je natuurlijk niet enkele uren zitten wachten tot dat je vakantiehuis opgewarmd is. Geen probleem: haal je smartphone boven en schakel meteen de verwarming in. Dat en nog veel meer is mogelijk dankzij het ONE domoticasysteem!

Ook op vakantie genieten van domotica – domotica toepassingen

Dankzij de verschillende toepassingen van het ONE domotica kunnen zowel jij als je gasten ook op vakantie genieten van het verhoogde wooncomfort. De verwarming schakel je op voorhand in maar je hebt bijvoorbeeld ook van op afstand de controle over de gevelverlichting zodat je letterlijk een warme ontvangst krijgt.

En ben je terug op weg naar huis maar ben je vergeten iets uit te zetten? Dan hoef je helemaal niet terug te draaien! Neem je smartphone erbij en schakel het specifieke toestel uit. Of met de eco-stand schakel je in één beweging alle lichten uit. Zo verbruik je geen overbodige elektriciteit wanneer je niet in je vakantiehuis bent.

Meer veiligheid, minder moeite dankzij domotica

Denk je ook aan de veiligheid en bescherming van je mooie vakantiehuisje? Ook dan komt het ONE domoticasysteem van pas! Je kan immers van op afstand de lichten aan- en uitschakelen, de elektrische rolluiken op- en aflaten, de tuinverlichting aanschakelen, enzovoort. Zo krijgen mogelijke inbrekers de indruk dat er wel degelijk iemand aanwezig is in  je vakantiehuis. Ten slotte heb je ook een paniekknop die automatisch familie of buren verwittigt, de lichten en het alarm aanschakelt, de rolluiken laat omhoog gaan, … Een optimale beveiliging van uw woning & uw vakantiehuisje dankzij domotica!

En is domotica toch niets voor je gasten? Geen probleem. De drukknoppen voor de bediening van je licht, elektrische rolluiken, enzovoort blijven gewoon drukknoppen. Alles blijft perfect bedienbaar via de traditionele schakelaars en drukknoppen, lekker handig!

david Thielman